Napoli Frosinone, vilket slag för calzonan: ett mycket starkt stopp

Dåliga nyheter för Napoli i slutet av matchen mot Frosinone: Azzurri tvingas göra ett påtvingat byte.

En mycket komplicerad match för Neapel mot Frosinone. Faktum är att några minuter före slutet stod ställningen 2-2. Azzurri tog ledningen i början av första halvlek tack vare ett underbart mål från Matteo Politano. I början av andra halvlek tog Walid ledningen Shedera Kvitteringen uppnåddes efter ett ödesdigert misstag i förberedelsen MerrittSom ogiltigförklarade straffsparken som Sule tog i första halvlek.

Men i det ögonblick av största svårighet Osimhen Han satte tillbaka saker i perspektiv med en nick några steg från målet som Turati försvarade. Efter några minuter, Shedera Han kvitterade igen efter att blåförsvaret lämnat honom helt ensam.

Men de dåliga nyheterna för Napoli slutar inte här. Mindre än femton minuter innan matchens slut, Azzurri tvingas göra en påtvingad förändring.

Kakel i Neapel: en mycket grundläggande skada

Napoli måste också ta itu med otur i en säsong som alltmer ser ut som ett misslyckande.

I slutet av matchen tvingades Napoli göra ett påtvingat byte. Matteo PolitanoMatchens riktiga stjärna, han kände viss muskelspänning efter spurten.

Tvångsbyte för Napoli och skada på Politano (La Presse) – SpazioNapoli.it

att det Ny muskelskada För nummer 21 som begärde bytet omedelbart. Även under veckan genomförde Matteo Politano några träningspass separat på grund av ytterligare en muskelskada.

Därför kan Politanos bra nivå sluta plötsligt på grund av muskelproblemet han lider av idag. I de två senaste matcherna har den italienske yttern varit exceptionell och gjort mål vid båda tillfällena tack vare två fantastiska mål. I den här turneringen gjorde Politano 8 mål.

Därför riskerar Napoli att inte kunna förlita sig på sin främsta ytter i en sista skjuts inför turneringen som fortfarande kan garantera Azzurris ankomst till en europeisk tävling nästa säsong. Att kvalificera sig till nästa Champions League är nu omöjligt, men Azzurri kommer att försöka avsluta säsongen för att glömma på ett anständigt sätt.

Se även  Han gör fyra med fingrarna som Tutti

Förhoppningen är att nästa år kan Aurelio De Laurentiis bygga ett lag som verkligen kan tävla om viktiga mål och inte begränsas till matcher på väldigt låg nivå.

Artikeln ändrades den 14 april 2024 – klockan 15:14