Nadal live på Internazionale di Rome: följ tennis live

Rom – Börja Italienska landskamper Även för Rafael nadali sitt första framträdande i den här upplagan av turneringen mot kvalet fjällBelgisk tennisspelare nr 103 på ATP-rankingen. Spanjoren, nr 305, återvänder som en stor mästare i Foro Italico, där han vann tio gånger: Följ matchen live Och alla uppdateringar.

16:41

Tricolor Derbyt bojkottades

Det italienska derbyt stannade mellan dem Matteo Gigante H Giulio ZeberiDen första var före 7-6 (7-2) och 4-3.

16:36

Det regnar igen på Pietrangeli

Efter den varma solen som följde med morgonen och matchen mellan Nadal och Burgess återvänder regnet till Foro Italico. Starten av deras match sköts upp Arnaldi Och Mayotte planerade i Centrale.

16:27

Rafa är nästa motståndare

För Nadal blev det en dyr match mot mäktiga Burgess, och målet nu är att återfå energin inför nästa, mycket svåra, omgång mot den polska polen. Hurcatchnr 7 i ATP-rankingen.

16:21

Central ära

Alla på Foro Italico Center stod för att applådera Rafael Nadal för hans 70:e seger i Rommästerskapet.

16:19

Vince Rafa Nadal!

Rafael Nadal återvänder till Rom med en svår seger, då han kom bakifrån för att slå belgaren Zizo Burgess med 4-6, 6-3, 6-4!

16:17

Kvalificerad iransk

Avanti Sarah IraniHon kom bakifrån för att slå amerikanska Anisimova med poängen 4-6, 6-2, 6-1.

16:14

Burgess ger sig själv en sista chans

Burgess håller serven och går till 4-5, hans sista chans på Nadals serve.

16:10

Gladiator Rafa, ännu en comeback

Nadal samlar sig igen, den här gången från 0-30, och vinner den livsviktiga åttonde matchen: 5-3 över Burgess i det tredje setet och den centrala publiken blir galen.

16:04

Burgess är tillbaka på rätt spår

Det blev inga återverkningar av den fantastiska tre-volley 3-3 som åt upp Nadals serve för Burgess, som höll serven och kom tillbaka för att minska luckan.

16:00

Infinite Nadal, spelet är hans

Det avgörande ögonblicket i matchen när Nadal kom tillbaka från 0-40 och höll serven, tog en 4-2-ledning och behöll sitt övertag över Burgess.

15:53

Napolitano passerar svängen

Vacker framgång för Stefano Politanosom han skulle träffa Beretini Istället mötte han den amerikanska Wolf och besegrade honom i två set med poängen 6-2 och 7-6 (7-3).

Se även  Italienska ligan: Beltran ger Fiorentina fjärde plats, Monza Co – Calcio

15:50

Burgess ger inte upp

Burgess ger inte upp, räddar sig från möjligheten till 1-4 och håller serven, vilket reducerar till 2-3 mot Nadal. Det återstår fortfarande matcher i Foro Italico i denna tredje och avgörande match.

15:43

Nadal håller serven

Nu är fördelen påtaglig, Nadal håller serven bra och tar en 3-1 ledning över Burgess i avgörandet.

15:38

Nadal bröt

Rafa Nadal tar ledningen i tredje set, bryter Burgess serve och tar ledningen med 2-1!

15:33

Nadal slår på centralen

Burgess försätter Nadal i en svår position, men han håller serven och gör centerpubliken arg Släpp loss ett fantastiskt skott efter att ha fallit till marken. 1-1 i avgörandet.

15:31

Arnaldis rival förändras

Matteo Arnaldisom kommer in på banan efter Burgess Nadal mitt i Foro Italico, byter motståndare: efter Machaks pensionering, offret för influensaviruset, kommer den lyckliga förloraren Harold Mayotte, fransman nr 130 i ATP-rankingen, med i dragningen. .

15:26

Berg Avanti

Burgess håller serven trots Nadals kamp. 1-0 i tredje set. Belgaren vinner matchens bästa rally hittills och kräver applåder av Central.

15:22

Vi börjar om på Centralen

En lite längre paus på Central innan starten av det tredje och avgörande setet för en toalettpaus efterfrågad av Burgess. Vi börjar igen med den belgiska tjänsten.

15:16

Nadal vinner andra set!

Matchen utkämpades, men vann av Rafa Nadal, som återförde matchen till oavgjort genom att vinna andra set med 6-3! Det står 1-1 i mitten.

15:11

Återvända Coquiarito

Svängen passerar Elisabetta CocchiaritoSom kom bakifrån för att slå mexikanska Zarazua med 4-6, 7-5, 6-3.

15:09

Burgess försöker igen

Ännu en bra servicerunda för Zizo Burgess, som slog tre ess och kom tillbaka till ledningen med 3-5, innan han gick all-in på Nadals serve.

15:05

Nadal med full kraft

Nadal riskerade återigen sin serve och gav Burgess en brytpunkt innan han återtog kontrollen över matchen och tog en 5-2-ledning i andra set.

14:58

Burgess sticker vid gruppen

Serviceomgången spelas med auktoritet av Burgess, som servar bra och håller sig på flykten och tar en ledning med 4-2 i andra set mot Nadal.

Se även  Tour de France har börjat! - OA Sport

14:52

Han sträcker sig till Nadal

En tuff match för Nadal, som först missar och sedan avbryter en brytpunkt: spanjoren utökar sin ledning till 4-1 i andra set mot Burgess.

14:43

Acorsia Burgess

Den första matchen i det andra setet vanns av Burgess, som minskade luckan på Nadal, som nu leder med 3-1.

14:42

Ännu en blå eliminering

Dagens blå expedition har ytterligare en eliminering, en eliminering Georgia Bedonibesegrades i två set av WTA nr 120, Saramcova.

14:39

Nadal ändrar Marcia

Nadal håller serven på noll och sträcker Burgess till ledning med 3-0 i andra set.

14:38

Tittaren andades lättad ut

Mannen som insjuknade på läktaren lämnar centret på fötter, åtföljd av bärgare. Möjliga utredningar, men vi andas ut.

14:36

Nadal bröt

Det är en annan Nadal i början av andra set: Rafa 2-0 före Burgess.

14:31

Matchen börjar igen och Nadal vinner matchen

Vi börjar om efter en tio minuters paus, och Nadal avslutar första halvan av andra set och vinner det med noll.

14:27

Matchen är fortfarande pausad

Det verkar som att läget har återgått till lugnet på läktaren, men matchen är fortfarande inställd. Under tiden pratar Nadal med sin personal, medan Burgess förblir fokuserad.

14:21

Han blev sjuk i mitten och spelet stoppades

En åskådare verkar ha insjuknat och det är Nadal själv som uppmärksammar räddningstjänsten. Matchen är tillfälligt inställd (Han lär sig mer)

14:18

Passaro Company

Första blå glädje för dagen, med Francesco PassaroRankad 240 i världen, som överraskande besegrade fransmannen Rinderkneich, nr 73, 6-7, 7-5, 7-6 (9-7) efter att ha avbrutit tre matchpoäng mot sin motståndare.

14:13

Burgess vinner första set!

Rafael Nadals debut i Rom var uppe: belgaren Zizo Burgess vann det första setet med 6-4, trots att han bröt spanjorens första serve.

14:07

Nadal förlorar serven

Pausen i serven var kanske avgörande i första set, eftersom Burgess bröt Nadals serve och ledde med 5-4 med serven som vände till hans fördel när matchen återupptogs.

14:03

Burgess ger sig inte en tum

Efter att ha bytt bana återvände Burgess mycket beslutsam och vann sin serve, vilket gjorde att matchen återvände till 4-4 i det första setet.

Se även  Aaron Rodgers och Brian Gutkunsts relation kan försämras igen

13:58

Nadal tar ledningen igen

Efter att ha förlorat två matcher i rad tog Nadal ledningen igen, höll serven och drog applåder från Central med sina första stora skott i matchen. 4-3 till spanjoren i första set.

13:55

Burgess avgör resultatet

Burgess håller serven, balanserar om det första setet och når Nadal vid 3-3. Ytterligare ett dubbelfel följdes av ett förkrossande slag för belgaren.

13:49

En paus också för Burgess

Omedelbar reaktion från Burgess som kom tillbaka från 0-30, bröt Nadals serve och öppnade det första setet igen.

13:42

Nadal bröt

Acceleration från Nadal, som bryter Burgess serve och utökar ledningen till 3-1 i första set.

13:37

Den tredje matchen spelades

Den tredje matchen utkämpades med Nadal som måste komma tillbaka från en stark Burgess för att ta en 2-1 ledning.

13:33

Burgess håller i serven

Zizo Burgess svarar på Nadal, håller serven, begår ett dubbelfel och slår ett ess. 1-1 i mitten.

13:28

Nadal vinner första matchen

En tyrannisk start för Rafael Nadal, som håller serven och bara släpper in 15 till Burgess.

13:28

Vi börjar i mitten

Solsken och bra publik börjar vi i Centrale del Foro Italico med en match mellan Nadal och Burgess. Mallorca service.

13:22

Ytterligare två elimineringar

Azzurris dag började inte på bästa sätt: förutom Stefaninis eliminering blev hon också direkt eliminerad Federica De Sarai motsats till den mycket överlägsna Gracheva, och Andrea Vavasori. Han blev också utslagen i två set av tyska Kupfer.

13:19

Nadals debut direktsändes gratis

Det kommer att gå att följa matchen mellan Nadal och belgiska Berges live. All information här.

13:16

Stefanini och Nadal slogs snart ut

Han avslutade dammatchen han såg Lucrezia Stefanini Linda Neskova kapitulerade i raka set och vann med 6-3, 7-6 (7-1). Snart på planen Central Italienskt forum Den efterlängtade debuten av Rafael nadalVem möter belgaren fjäll.

13:05

Vilken tid är Nadal vs Burgess?

Matchen mellan Nadal och Burgess kommer att äga rum på Centrale del Foro Italico direkt efter matchen mellan Lucrezia Stefanini och Linda Neskova, som startade klockan 11.00.