Mourinho lämnar UEFA:s styrelse: ”Kära Boban, förutsättningarna finns inte längre”


José Mourinho Hon ger upp sitt medlemskap i UEFA Council, det organ som nyligen skapats för att diskutera några av de viktigaste frågorna inom europeisk fotboll tillsammans med 19 andra internationella tränare. Hans beslut mailades till Zvonimir BobanVem leder fotbollsrådet. Han skrev till den kroatiska VD:n, ”Kära Boban, Tack för att du bjudit in mig att vara medlem i fotbollsstyrelsen, och jag beklagar att jag måste meddela dig att jag kommer att avsäga mig mitt deltagande i denna grupp med omedelbar verkan. De förhållanden under vilka jag så innerligt trott när jag gick med existerar inte längre, och jag kände mig tvungen att fatta detta beslut att jag ber dig att meddela mitt beslut till presidenten också Severin”.

Mourinhos ilska mot domaren Taylor: ”En löjlig skam”


Diskvalifikation på grund av att förolämpa domaren Taylor

Mourinhos beslut kommer efter det europeiska fotbollsförbundets hårda hand, som stängde ut tränaren i fyra omgångar efter finalen i Europaligan. En stark domare lägger också till förbudet för Roma-fans för nästa bortamatch, och stängningen av Olympico för nästa Europamatch. Europeiska fotbollsförbundets disciplinära, etiska och tillsynsorgan beslutade att stänga av den romska tränaren ”på grund av det kränkande språk han talade med matchens funktionär”, med hänvisning till den portugisiska attacken mot matchens domare. Anthony Taylor, först i pressrummet och sedan i garaget på den ungerska stadion efter matchen. innan Roberto Rossetti, Mourinho, ordförande för UEFA:s domarkommitté, beskrev matchens funktionär som en ”skam”.Se även  EJ Liddell är tveksam till Ohio State Game i Illinois på grund av influensan


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *