Misstänkte blodpropp, men jag mår bra nu

Influensaren berättar för sina följare om timmarna han tillbringade på sjukhus efter att ha svullnat på benet: ”Det är inte en propp, det är en infektion: jag måste få antibiotika. Men jag mår bra.”

Tommaso Zorzi Han hamnar på sjukhuset. Influensern och tv-ansiktet berättade vad som hänt honom under de senaste timmarna, när han kände smärta och Svullnad i benet. Först verkar han för publiken som att han ligger på bordet med benet bundet och höjt, sedan försvinner han och återvänder bara några timmar senare och förklarar: ”Jag gick till akuten för mitt ben.”

Zorzis berättelse: ”Jag låter dig föreställa dig lugnet”

Tommaso Zorzi förklarade sedan i detalj ”Jag kom på grund av en misstänkt blodpropp, och jag kan bara föreställa mig lugnet. De släppte mig för en kort stund sedan. Det är inte en propp, det är en infektion: jag måste få antibiotika. Men jag mår bra.” Zorzi postade sedan bilden och skrev: ”Benet var så här”, vilket visade svullnaden. Influensaren beskrev upplevelsen som smärtsam, men lugnade sina fans genom att säga att han skrevs ut från sjukhuset och att ett fall av blodproppar undveks, utan snarare var det en beninfektion som krävde behandling med antibiotika. Det visade sig att besvären i benet hade funnits i några dagar, och att långa promenader mellan Rom och Bologna hade förvärrat symtomen och hans allmäntillstånd, vilket krävde ett besök på akuten.

Jag kände obehag i benet de senaste dagarna

Faktum är att Tommaso Zorzi i sina sociala berättelser har klagat på lite obehag i benet i några dagar. Det som förvärrade situationen var de senaste dagarnas utflykter, förutom influencern Milano Han sa att han föll Under modeveckan, så jag bestämde mig för att åka till akuten för extra trygghet. Efter den första skräcken vid misstanke om en blodpropp blev Zorzi lugnad: Det var en infektion som kunde behandlas med medicin. Antibiotisk behandling.

Se även  Civil funktionshinder: ett månatligt bidrag även för dem som lider av vanliga matsmältningssjukdomar, av vilka många inte ens känner till det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *