”Min mamma är väldigt stolt” – Corriere.it

Från Federica Banderali

American People magazine. Hollywoodstjärnan, 41: ”Jag vet redan att många vänner kommer att göra narr av mig.” 2021 gick titeln till Paul Rudd

Han är den tredje Avengers att ta titeln: Chris Evans – aka Captain America – utsedd till 2022 års sexigaste man Från tidningen People, som vanligtvis plottar singularordningen. ”Jag vet redan att många vänner kommer att göra narr av mig – medgav skådespelaren – men min mamma kommer säkert att bli glad.” Evans, som har spelat Captain America i mer än tio år, tog ledningen från en annan hämnare, Paul Rudd, som valdes 2021.

Vid 41 års ålder ägnar sig skådespelaren åt ett balanserat liv mellan arbete och privatliv, och spenderar så mycket tid som möjligt hemma och med sina nära och kära. ”Det här är saker jag vill ha”, erkände Evans nyligen i en intervju också om äktenskap och föräldraskap. Men han avviker aldrig från sitt arbetsliv: ”Den roligaste aspekten av min karriär nu är att känna mig självsäker nog att ta foten från gaspedalen,” lägger sedan till rejäl glädje: ”Låt oss ge det ett lyft. Utbildning, det är så spännande.”

8 november 2022 (ändring den 8 november 2022 | 18:54)

Se även  Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna avancerar, som hirs ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.