lördag, juli 13, 2024

”Min framtid efter Copa America”

Datum:

Brasiliansk försvarare: ”Jag är glad att veta att de stora klubbarna letar efter mig, jag kommer att prata om det med min agent.”

Mixen av intervjuer som publicerats sedan landslagets tillbakadragande till utländska tidningar ger ofta uttalanden av viss tyngd, som mästarna sedan kan vara snabba att demontera om inte förneka. Det fanns inget kvar än ord Gleason Bremer Från Brasilien väckte det oro bland fansen Juventus: ”för mig framtida? Jag läste om intresset hos vissa lag och Det är bra att veta att klubbar med en fantastisk historia följer mig Men sanningen är Jag kommer att prata om det med mina agenter efter Copa America. Nu fokuserar jag här och jag överlåter det till mina agenter.” Det kommer att finnas intresse för Bremer Manchester Unitedsom verkar fokusera mer på de Ligt än något annat.

Men den brasilianske försvararen, som pratade med AS, öppnar dörrarna till det Thiago Motta På något sätt bekräftar hans önskan att stanna i Juventus: ”Han kommer att tas väl emot i omklädningsrummet. Jag ska göra mitt bästa för att hjälpa honom Att anpassa sig så snart som möjligt. glad? ”Jag önskar honom all lycka i världen, det här är normala saker inom fotboll: jag lärde mig mycket av honom och jag är säker på att han kommer att fortsätta att lyckas.”

Sålunda sa Bremer om säsongen som precis avslutats: ”Salvan är positiv, i första omgången men vi presterade väldigt bra även om vi sedan januari tappade ett väldigt stort antal poäng på vägen i mästerskapet och därför inte kunde att slåss om den italienska ligatiteln.” . Men vi har Vi vann den italienska cupen, vilket är den glädje vi förtjänar”.

Se även  Buffon: "Juventus kommer att vara hemskt i januari. Vicario gör saker utöver det vanliga"

Så istället, under säsongen som snart börjar: ”Småningom hjälper vi Juventus att bli mästare igen, Jag hoppas att det blir ett år med stor glädje ”För oss och för fansen.”


Se även


Juventus
Juventus, Abraham kommer ut för att anfalla


Emet
Emet
. "Tv-expert. Typisk twitterfanatiker. Introvert. Zombieguru. Total upptäcktsresande. Upprörande ödmjuk läsare. Analytiker."

Populär

Mer som detta
Related

En ny strategi mot superbugs

Kära...

Här är de fantastiska nyheterna som får bilister att drömma

Goda nyheter för bilister som använder Android Auto: här...