”Michelle Hunziker återvänder till Ray för Sanremo 2025” – Daily

Fiorello Han släpper bomben i en ring Länge leve Ray 2! Från den 6 mars. Han lever Den berättar vad som sägs i åsiktskorridorerna. Det verkar som Michelle Hunziker Han kan återgå till att köra Sanremo 2025.

God morgon Länge leve Ray 2! Visas även den första onsdagen i mars: Fiorello, Biggio, Casciari och alla bandmedlemmar startar en ny dag med den vanliga och oundvikliga dosen av gott humör mellan musik och aktuella nyheter.

Fiorello: Michel Hunziker i Sanremo 2025

Sedan pratar vi om Michelle Hunziker, som ville tacka Fiorello i en intervju för att hon hjälpte henne att välja titeln på hennes senaste show. Föreställningsmannen komplimenterade sin kollega och lade sedan till ett förslag: ”Det kan bli Rays nästa film; Han kan återvända till Sanremo. Han har redan gjort det och gör det gärna igen. Så det finns redan tre villigt: ​​Hunziker, Cattelan och Gigi D'Alessio.

Slutligen, glosset med hänvisning till föregående skämt: ”Uppenbarligen är sista ordet mitt. De ringer mig och frågar mig vad ska du göra? Så jag berättar för dem vad jag ska göra. Jag tycker faktiskt synd om Nunzia (Di Girolamo, redaktör), och nu tror jag att jag kommer att stänga Affari Tuoi…”

Länge leve Ray 2! Hånar Crocito-pojkarna

Fokus för uppmärksamheten bland de olika ämnena i avsnittet var frågan om polisens löneökningar: ”Nu kallas de.”Crocito pojkar”,” fniser Fiorello. Sedan blev showmannen mer seriös: ”Jag är solidarisk med polisen eftersom min far var telegrafist i Guardia di Finanza, och jag är stolt och hedrad över att han gjorde det här jobbet. När det blev en ökning minns jag att min far skulle kom hem med ett stort leende och säg 'Vi ska gå och äta pizza.' Ikväll.' Det är en vacker sak som rör mig än idag.”

Se även  Marco Lorne söker skydd

Vi går sedan vidare till ett annat av de mest diskuterade ämnena de senaste dagarna: det att spionera på politiker och dignitärer. Fiorello kunde inte låta bli att kommentera allt i sin vanliga sarkastiska ton: ”Det verkar som att det finns många viktiga personer som spioneras på…och jag? Jag är inte? Det här är inte bra, idag om du inte blir spionerad är du ingen. Spionera på mig, jag gör dumma saker – exhibitionistiska skämt -. Vem enligt din mening stänger opinionsprogram? Frågar opinionsbildare mig. Till exempel stängde jag De Girolamos konto!”

Även om samma ämne finns de uttalanden som nyligen gjordes av Donzelli, en suppleant för Freedom and Democracy Party, som talade om bristen på deltagande av någon medlem av det demokratiska partiet: ”Men nej! Schlein spionerades på, men till och med hackarna förstod henne inte och – ironiskt nog – blev av med henne. ”De spionerade på mig också,” tillägger Fornaro. ”Han är från det demokratiska partiet, men han visste inte om det, och de som spionerade på honom sa till honom den där!”

Mr Ryan tar med frukost till Viva Rai2! Fiorello är Darth Vader

Samtidigt är det indirekt till Länge leve Ray 2! Vad som helst händer. Fiorello presenterar sig själv under täckmantel Lyktan snurrade Han avslöjar sanningen för Biggio: ”Jag är din far, fråga din mamma.” ”Dart Vader är allas far, till och med @fabrizio_biggio, eller snarare ”var” 🙄”, är kommentaren på programmets Instagramsida, och under tiden kommer en ström av lovord. ”Du är en unik Fiorello 👏👏”; ”Det här… jag dör 🤣🤣🤣🤣.”

Se även  Viktiga personers åsikt om förhållandet mellan Gael de Donna och Antonino Spinalbes ...

Efter BigMama kommer en annan speciell gäst, Herr regn, som planerar att glädja alla på Viva Rai2!, serverar frukost med stor avund från fansen som skriver: ”Jag lämnar din hemadress… så kom hit med kinesiska 😋☕️🤣☺️⏰” och igen: ”Också Jag vill be Mr Ren att ge mig frukost 😂❤️”; “God morgon 😍😍…vad kan jag säga…nummer ett❤️❤️”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *