måndag, juni 24, 2024

”Det var där allt började…” sa han

Datum:

Lugnet kommer tillbaka mellan dem Martina Nasoni H Daniel Del Moro? Det är nu känt att sedan Martina gick in på Casa del Gf Vip som Danieles ex-flickvän har relationen dem emellan spruckit mycket. Det var starka sammandrabbningar mellan de två, även på grund av Danieles nuvarande relation med Oriana MarzoliSå mycket att den tidigare tronistan av män och kvinnor Han bestämde sig för att stänga någon form av relation med Martina.

Nu när Martina har lämnat hemmet är det många som frågar henne om hon någonsin kommer att kunna återknyta kontakten med sin ex-pojkvän. ”Jag tror ärligt talat att det inte finns något jag kan göra Återkallelse. Jag tror starkt på att vårt förhållande har börjat 4 år Inside Gf house och jag tycker verkligen att det här året slutade i samma veva. Och så, där allt började, slutade också allt», säger Martina på sociala medier.

Fedez, rakat hår och adjö till platinablondinen: ett nytt utseende efter den svåra perioden

Noemi Bocchi, bikinibild gör Totti avundsjuk: hemligheten bakom den raderade ögonblicksbilden

fakta

Innan hon gick in i huset sa den venetianska affärskvinnan vänliga ord till Martina, som i sin tur sa att hon var redo att passera tröskeln till Cinecittàs hus för att överraska sin ex-pojkvän. Inne i lägenheten förändrades dock saker och ting och till och med förvärrades. Martina lämnade Gf Vips hem och slutade också följa honom på Instagram.

Martins ord

”Det kommer alltid att finnas upp- och nedgångar i livet, i allmänhet, jag måste vara ärlig, jag är nöjd med den väg jag har tagit. Och det var igen Skön dagar bor där. Det var svårare än det första men jag är glad att jag gjorde det, speciellt för folket som jag stötte på och kan inte vänta med att recensera den. Just nu vill jag inte nämna namn utan att inte påverka någonting eftersom min GF Vip inte är över”, sa Jevinas ex när hon lämnade huset.

Se även  Förutsägelser för alla stjärntecken

Läs hela artikeln
Det är Leggo.it

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related