Meloni på sociala medier: ”Förhållandet med Andrea Giambruno slutar här” – N…

”Mitt förhållande med Andrea Giambruno, som har varat i nästan tio år, slutar här.” Skrivet av premiärminister Giorgia Meloni på sociala medier. Jag tackar honom för de underbara åren vi tillbringade tillsammans, för de svårigheter vi gick igenom och för att han gav mig det viktigaste i mitt liv, vår dotter Ginevra. ”Våra vägar har skiljts åt ett tag, och det är dags att erkänna det.”

att veta mer ANSA Giambrunos utbrott mot Stretcia är en ren slump Premiärministerns följeslagare: ”De förbryllar allt jag säger” (ANSA)

”Låt alla som hoppas kunna försvaga mig genom att slå mig i mitt hus veta att hur mycket en droppe än vill hugga en sten, så förblir en sten en sten, och en droppe är inget annat än vatten.” Premiärminister Giorgia Meloni skrev detta på sociala medier i ett tillägg till inlägget där hon tillkännagav slutet på sin romantiska relation med Andrea Giambruno.

att veta mer ANSA Giambruno-fallet: från Salvini till Calinda, solidaritet med Meloni Ligaledaren: ”En mycket stark kram till Georgien.” Kalinda: ”Dirty Story” (ANSA)

Meloni fortsätter: ”Jag kommer att försvara vad vi var, jag kommer att försvara vår vänskap, och jag kommer till varje pris försvara en sjuårig flicka som älskar sin mamma och älskar sin pappa, eftersom jag inte kunde älska min pappa. Jag har inget annat att säga om den här frågan”, avslutar han.

att veta mer ANSA Meloni och Giambrunos försvar: ”Han sa, ögonen öppna och huvudet på axlarna” ”På ett förhastat och självsäkert sätt, men det skiljer sig från hur det tolkas.” ”Fråga mig bara om det”, sa premiärministern (ANSA).

Reproduktion © Copyright ANSA

Se även  Enzo Miccio, han lyfter på undertröjan och stormen nyss upp - Libero Quotid ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *