Martinez Quartas galenskap, den iskalle Gudmundsson, huvudpersonen De Marco

Fiorentina och Genua De delade vaden på den första måndagsuppskjutningen som gäller den 32:a dagen i den italienska ligan. Bollen börjar Gudmundsson Från en straffspark, i början av andra halvlek, gjorde Ikone kvitteringen efter en underbar passning från Bonaventura. Han var mötets hjälteRookie-domaren Di Marco, som tilldelade två straffar till Griffon, varav en avvisades efter att den kallats av VAR, och avbröt ett mål från Belotti. Toppmötet och förvirringen mellan Fiorentina och Genua och resultattavlan för Franchi-matchen i vår analys.

Fiorentina – Genoa är nyckeln till matchen

Vila för Nico Gonzalez: i en 4-2-3-1 plan italienska Det finns Ikone, Beltran och Sutil som stödjer Belotti. Tidigare i tjänst Gilardino Han svarar i en 3-5-2-uppställning: Gudmundsson och Ekuban i anfall, och Retegui börjar från bänken. I början av matchen uppstår de bästa möjligheterna Ecoban, som utmanade Terracciano vid ett tillfälle, men sedan missade ett enkelt mål. vid 25' Belotti hugger MartinezMen Fiorentinas mål underkändes eftersom Gallo var i Beltrans ficka Offside. Al 39′ Straffspark för Genoa: Martinez Quarta tappar bollen, Terracciano är återigen exalterad för Messias, men sedan krossar parisaren Ekuban: Di Marco tvivlar inte. Från elva meter presenterar han sig Gudmundsson Som ersätter lila nummer ett.

Återupplev alla känslor i matchen mellan Fiorentina och Genua

I början av andra halvlek kvitterade Fiorentina omedelbart: en strålande assist från Bonaventura Vinnande nick av Ikoné. Ett kontroversiellt avsnitt i den 60:e minuten: Kontakt mellan Kayode och Retegui, Marco har en straffspark. När den kallas tillbaka för fältgranskning avbryter visselpipan straffsparken.

Se även  De Lorenzo-agenten avslöjar sina avsikter om sin framtid!

Toppmöte och misslyckande för Fiorentina

• Bonaventure 7: Vad man ska säga om Jack: Garanti. Assisten till Ikone var lysande och lysande.
  • Ikon 6.5: Första halvlek togs inte emot och då brann Martin och gjorde 1-1. Äntligen en ring från den tidigare Lyon-spelaren.
  • Terracciano 6.5: Mycket bra och engagerande i att motarbeta Ecobans giftiga slutsats.
  • Piloti 5.5: Han hittar målet igen två månader efter förra gången. Men det är inte tillåtet på grund av offside. Önskan finns där, det råder ingen tvekan, men tuppen saknar tjurens tjurens gyllene år.
  • Ranieri 5: Han gick tillbaka dit många gånger och fick fel tidpunkt och metoder för ingripande. Även under straffsparken såg han långsam och besvärlig ut.
  • Parisian 5: Han klippte Ekuban för att förhindra Gryphon-anfallaren från att sparka in i öppet mål: en desperat tackling men en klar straff.
  • Martinez IV 4.5: Han ger aldrig säkerhet för divisionen: Ekuban lider mycket och är faktiskt den första boven för straffen som tilldelades Genua för den olyckliga och meningslösa bakåtpassningen han orsakade för att sätta eld på Messias.

Genuas toppmöte och misslyckande

• Gudmundsson 7: Vid acceleration är det smärta för det bakre tulpanskyddet. Som en sann islänning är han direkt iskall när han dyker upp: det är 13 spelare med i turneringen.
  • I 6.5: I första halvlek är han den farligaste spelaren i Genua. Om det vid ett tillfälle var Terracciano som berövade honom nöjet att göra mål, så drog han direkt efteråt på en jättemöjlighet med enbart en nick utanför målet. Redemption kommer med den straffspark han vann tack vare sin snabbhet.
  • Brun 6,5: Han leder den liguriska bakre gruppen avgörande. Med det goda och i slutändan också med det onda.
  • Vasquez 6: Mexikanen presterade också bra i Franchi.
  • Retige 6: Gilardino förde in honom i matchen efter Icones kvittering och italiensk-argentineren fick en straff som senare underkändes efter VAR-intervention.
  • Thorsby 5.5: Han kallades in för att ersätta den skadade Messias, och hade ingen större inverkan på matchen.
  • Martin 5: En mycket positiv prestation tills han förstörde den genom att sova på Ikoné.
Se även  Milan stänger framför Onana: detaljer om affären

Domarrapport

Från Mark 5.5: På hans Serie A-debut underkändes ett mål mot Belotti för offside (det var också en möjlig foul av Bonaventura på Bani) efter en VAR-konsultation. Straffet mot Genoa för en parisisk foul på Ekuban var lysande. Det finns dock fortfarande tvivel om straffen som tilldelades Griffon på grund av kontakten mellan Kayode och Ritegwe som sedan upphävdes efter att bilder setts på skärmen. Som Marelli förklarade för DAZN, under dessa omständigheter finns det en tendens att inte ändra beslutet på planen.

Resultat av matchen mellan Fiorentina och Genua

Fiorentina (4-2-3-1): Terracciano. Kayode, Quarta, Ranieri, Parisi; Bonaventura (84' Milinkovic), Duncan (46' Arthur); Ikone, Beltran (55' Kwame), Sutil (55' Nico Gonzalez); Belotti (55' Mandragora). Tillgängliga: Martinelli, Christensen, Dudu, Biraghi, Faraone, Lopez, Castrovilli, Infantino, Comuzzo, Barac. Tränare: Vincenzo Italiano

Genua (3-5-2): Martinez. De Winter, Brown, Vasquez; Sabelli (61 min), Baddeley (80 min Strootman), Vriendrup, Messias (44 min Thorsby), Martin (61 min Habs); Gudmundsson, Ekuban (61′ Retegui). Tillgängliga: s, sommariva, fogliaco, cittadini, pittino, pohenin, papadopoulos, ankii. Tränare: Alberto Gilardino

Domare: Davide De Marco

Kort: Spence, Ranieri, Bani

Målskyttar: Gudmundsson i den 42:a minuten, och Ikone i den 54:e minuten

källa: Glömma