Marisa Loreto, ”kandidat från La Rosa.” Sexig: ”Vi är ett perverst folk…

Italienska väljare vet inte vad de har missat. Marisa Loretoden söta napolitanska skådespelerskan som dök upp på tv på 1980-talet Renzo ArborHan kunde ha gjort ett viktigt jobb Politiskt liv.

Det var hon som avslöjade detta som gäst på Rai 1 Radio för de vördnadslösa En dag som ett fårHan intervjuade Giorgio Lauro och Enzo Iacchetti. Det talas om en eventuell nominering med Michelle SantoroHan skapade till och med sin egen lista, Fred, land, värdighetsom kommer att springa till honom européer i juni. Men hon kommer inte att vara där: ”Nej, de frågade mig aldrig, och jag kandiderar inte på någon lista, men jag stöder alla som är emot kriget. Men förr ringde de mig.” Namnen är mycket hemliga, inte extraktiva: ”Nästan alla, från vänster till mitten och till och med till höger.”

Läs också: Elie Schlein ”i alfabetisk ordning”: sekreterarens metod för europeiska vallistor

Det är märkligt hur det söktes ”alltid till vänster”. italiensk social rörelseOch här är den första twisten: Vem letade efter henne? ”Vill du verkligen veta hennes namn?” Ignazio den ryska. Jag sa till Ignazio att jag alltid var till vänster och han svarade: ”Kom till oss, vi är anständiga människor.” Jag förklarade för honom att jag hade sagt nej till många förslag och att politik enligt min mening borde utövas av de som vet hur man gör det, till exempel statsmän.”

Läs också: Lucia Annunziata, Demokratiska partiets kandidat? För det är en torped mot Di Luca

Se även  Män och kvinnor, avslöjade Riccardo Guarnieri (igen) från bilderna

Men historien du pratar om är väldigt giftig Daniela Santanchi”Hon skrev en gång en galen artikel där hon sa:” Jag måste tacka min far så mycket för att han lärde mig grundläggande saker. Bland dessa, särskilt två: Släpp aldrig in söderbor i ditt hus och behöver aldrig ta itu med dem.” Kommunisterna ”så klart, de är ett arv från många år sedan, men…”

”Efter några veckor – avslöjar Loreto – ringde hennes sekreterare mig och berättade att Santanché ville bjuda mig på middag. Jag svarade: ”Jag skulle älska att komma men jag kan inte, jag kan inte.” Södra och vänster'…”. befordran Georgia Meloni”En intelligent kvinna som vet hur man gör politik.” Försenad Eli Shlain: ”Hon har bra klass, hon är väldigt bra men kanske inte så bra som kommunikatör som jag tycker att hon borde vara.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *