Ludovica De Gresi: ”Jag var inte med Fedez på diskot och under misshandeln…

Ludovica di Gresy är en 22-årig blond tjej känd av sina Dudi-vänner som Fedez flickvän. Han har en Instagram-profil som följs av tre tusen personer. Men för henne är rapparen och hennes främmande make Chiara Ferragni ”bara en vän”. Men framför allt, säger tjejen idag i en intervju med budbärareHon var inte där natten mellan den 21 och 22 april på disco Klubben På Largo La Fopa i Milano. Det vill säga i ögonblicket för bråket mellan rapparen och Cristiano Iovino. Vilket enligt åklagarmyndigheten skulle ha lett till en straffkampanj mot den personliga tränaren som sa att han hade ett ”intimt möte” med Ilary Blasi (nekas av showgirlen) när hon fortfarande var gift med Francesco Totti. De Gresi, en modell till yrket, studerar mode vid Marangoni Institute.

Kameror

På bilderna av Iovinos hit kan du också se en tjej med långt blont hår med Milan och Fedez ultras. Men discokameror filmade också en tjej med samma egenskaper någon gång före klockan 03.30, i samma ögonblick som en lastbil dök upp utanför Iovinos hus på Via Marco Ulbio Traiano i City Life. Ludovica säger dock att hon inte var där vid båda tillfällena: ”Jag gick ut och åt middag med mina föräldrar och min lillebror klockan 19.30 och klockan 21.30 var jag redan hemma och därifrån rörde jag mig inte igen. Jag har aldrig satt min fot på den här platsen tidigare och nattklubbsägaren som jag känner kan bekräfta det.” Han säger att han inte har någon aning om vem den där tjejen är , och jag hade verkligen ingenting att göra med det, jag vet inte.

Se även  Icardi och Juventus, Belen, Maradona, Keita Balde och ...

Cristiano Ivino, Ludovica De Gresi, Fedez

Han säger om Grisi att han inte känner Yovino: ”Jag har aldrig sett honom i mitt liv.” Han kan inte förklara varför hans namn dök upp: ”Jag undrar också. Det är löjligt att åklagarmyndigheten och pressen satte mig i mitten utan att se till att jag var där.” Det har ryktats om att hon känner Fidesz sedan slutet av februari, då hon träffade honom ” i Cipriani”. Men hon förnekar att ha något med honom att göra: «Absolut inte, vi går ut i grupper, inget mer. Men han förnekade inte ryktena för att ”jag ville inte underblåsa hypen.” Jag förstår att han är känd och attraherar de här situationerna. Men det fanns inga bevis för ett förhållande mellan oss. ”Den här situationen har skapat förlägenhet för oss båda, och jag är ledsen eftersom han dessutom är en familjefar.”

Förhör på polisstationen

Ludovica säger att hon gick för att vittna på polisstationen: ”De ville förstå vad jag visste eftersom de hade läst mitt namn i tidningarna. Jag upprepade att jag inte var där, varken på diskoteket eller under Yovinos hus.” Milanos ultras som kommer att fungera som Fedez livvakter, ”Jag vet inte vem de är. Den enda personen jag känner är Cristian Rossello han är Federicos livvakt Han är en trevlig person Han är artig och gör sitt jobb. Även utanför Yovinos hem säger han: ”Jag var inte där, så jag kan inte veta vad som hände.” Men jag vet att Federico är en bra kille, och eftersom jag känner honom tror jag inte riktigt att han organiserade en straffkampanj. ”Han är inte våldsam och har aldrig varit aggressiv.”

Se även  Har du någonsin sett Encinas hus? Låt oss ta reda på det bakom skärmarna

Fidesz missnöje

Slutligen sa De Gresi att Fedez ”tycker väldigt synd om situationen och framför allt är arg över att det har dykt upp påhittade nyheter.” Samtidigt som hon känner av svårigheten: ”Mitt mål är att inte hamna i tidningarna, jag har alltid varit en vanlig människa. Jag söker eller vill inte ha den typen av berömmelse. Men framför allt är jag chockad över att mitt namn har hamnat mitt i något så allvarligt. De sa att jag var under misshandel, men inser du? Han avslutar med att hoppas att ”den här historien tar slut så snart som möjligt. Då förstår jag inte varför de riktade mig när jag gick ut på alla kvällar med Federico ”Och det fanns alltid andra tjejer.”

Läs också:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *