Llorente och Frattisi sätter ihop Hellas igen

Llorente och Frattisi svarade till Chicrines fördel. Underkände ett offsidemål för gult och blått

”Monday night” av den elfte dagen av liga slutar med seger Sassuolo i Hellas Verona. På Mapei stadion finns en neroverdi di .-stadion Dionysos De vann med 2-1 med formationen Boquete: låser upp poäng för Gialloblù krypskyttar vid 2′, oavgjort vid 32′ Laurent Segermålet görs i den 72:a minuten phratesi. Emiliani, som klättrade till nionde i tabellen och gick förbi Torino, är fortfarande Verona-laget i trubbel.

matchen
Den elfte dagen i Serie A kvalificerade Sassuolo och Verona till den sista omgången, vilket slutade med 2-1 som fick Emilianerna att jubla. En stark och livlig match i Mabe, där Boquetes lag tog ledningen i andra minuten med Chikerini. Neroverdi börjar uppåt och är föremål för gästernas initiativ. Sakta kommer Sassuolo ut och kvitterar i den 32:a minuten med sedvanliga gnistrande Llorente. Vid 40′ ser Verona ett inställt mål. Veloso satte ursprungligen bollen över nät, men den avbröts på grund av att den gulblå anfallaren ställdes för offside.

Tillbaka på planen driver Sassuolo en dubbelchans: Frattisi går in i straffområdet och sparkar med högerfoten men Varoni vägrar nästan på linjen. I nästa kryss blir den svartgröna mittfältaren farlig igen, men Hellas-försvaret förväntar sig honom. Här kommer comebacken i den 74:e minuten: Traore skapar panik i straffområdet och tjänar till att dra på den närmaste stolpen av Nirverde-mittfältaren. Med Fratesi till höger halkar Montepo: 2-1 för Niroverde. I finalen Verona, som berör partiet, lämnar Solimana lasagnelocket som passerar bollen till vänster hand och slår hårt: ett stort avslag av en hand öppen av Consiglio. Vid trippelsignalen på Mapei Stadium jublar Sassuolo och stiger till 15 poäng, och Verona är kvar i nedflyttningszonen till 5.

Se även  officiell. Crnigoj är en ny bomb: klubbens pressmeddelande - Salernitana News

rapportkort
Frates 7 –
Segermålet är en referenspunkt som sätter motståndarens försvar i rädsla.

Llorente 6.5 – Signerar på lotteriet med ett bra personligt jobb och bra prestation

snipers 6.5 – Han kom tillbaka efter diskvalificering och gjorde ett generöst test. Hans mål är Giallobls instant-funktion

Tabell
Sassuolo – Verona 2-1
Sassuolo (4-3-3):
Consigli 6.5, Toljan 6, Erlic 6, Ayhan 6;, Kyriakopoulos 6.5, Frattesi 7, Obiang 6 (62’Lopez 6), Thorstvedt 6, D’Andrea 6 (62’Traore 6.5), Pinamonti, Lawrence 6.5 (71′ Ceide 6). dis: Pegolo, Russo, Marchizza, Rogerio, M. Henrique, Harroui, Alvarez, Antiste, Tressoldi. alla.: Dionysiska
Verona (3-4-1-2): Montepe 6, Cecerini 6,5 (66′ Magnani 6), Heene 5,5, Gunther 5,5, Varoni 6,5, Veloso 6 (65′ Solmana 6), Tamese 5,5, Depaoli 5,5, Verdi 6 (84′ Djuric sv), Piccoli 6 (30′ Calone 6), Henry 6 (65 lasagne 6). dis: Kyrka, Berardi, Perilli, Hongla, Terracciano, Dawidowicz, Praszelik, Cabal. alla.: Bokti
Regel: Santoro
Tecken: 2′ Ceccherini (V), 32′ Laurenté (S), 72′ Frattesi (S)
ammonit: Eric (S), Faraoni (V), Djuric (V), Ceccherini (V)
Avskedad:-

statistik
• Verona förlorade sex matcher i rad för tredje gången i sin historia i första divisionen: 2018 och 1979 resten.
• Armand Llorente har sett fyra mål i den här ligan (två mål, två assist), alltid hemma; Av de spelare som har deltagit i mål på hemmaplan är det bara Brahim Diaz som har haft det mest aktiva deltagandet (fem stycken).
• Armand Llorente och David Frattisi är de två Sassuolo-spelare som gjort flest mål i den här ligan (fyra).
• David Frattisi gjorde fyra mål i förstadivisionen den här säsongen, vilket redan är lika med hans resultat från förra säsongen.
• Sassuolo släppte in mål efter en minut och 29 sekunder och har inte släppt in så snabbt i den italienska Serie A sedan den 20 december 2020 mot Milan.
• Verona gjorde mål efter en minut och 29 sekunder och har inte gjort mål så snabbt i den italienska ligan sedan den 13 februari 2022 mot Udinese.
• Tre av Federico Cecerinis fyra mål i den italienska ligan kom i bortamatcher.
• Verona är det lag som slår mest trä i den här ligan (åtta).
• Idag gjorde Kahn Ayhan det 50:e framträdandet för Sassuolo i italienska Serie A.

Se även  Farväl till Alfa Romeo, Tavares: "Återlansering av varumärket, uppdrag fullbordat" - F1 Team - Formel 1