League Conference, överskattad Fiorentina: 6-0 mot Kukariki

Florens – Allt är lättskött Fiorentina Som kraschar Kokariki Högt 6-0 På den tredje dagen i gruppspelet konferens Liga. Äntligen öppnas BeltranFörfattare till två underbara mål, sedan mål kreativ, Tunn H den fjärde. Med denna seger upptar Viola förstaplatsen i gruppen med (5) poäng tillsammans med Genk och Ferencvaros.

Fiorentina-Cucarecchi 6-0: resultattavla och statistik

Beltran gjorde en ställning i den 9:e minuten, sedan Ikone. Subotic utvisad

Redo att gå, och efter gästens första försök med Nikievich, Fiorentina Omedelbar ledning i den sjätte minuten: en nick från Ranieri W BeltranEfter att ha blivit av med Franjean gjorde Bilic sitt första mål för Viola och han förtjänade det1-0. Men glädje ger vika för ångest Kayode Vem ska hissa den vita flaggan: Den unge mannen går in Komozo. Beltrans magiska natt fortsätter, när Eurogol skjuter hem ett kryss från M. Dubbel och 2-0. I den 22:a minuten var en ohämmad Beltran nära att göra ett hattrick: hans kraftfulla högerfotsskott avledde målet. Modellen. Trion var bara försenad i 6 minuter, då kreativ Han kommer till sin rätt genom att gå förbi motståndaren och kasta bollen under ribban 3-0. Om 37 minuter är gästerna kvar med tio man: vräkning Subotisk Efter att ha granskat i VAR för en dålig foul på Beltran. Den första halvleken, dominerad av Viola, och fortfarande farlig med Mandragora och Baresi, slutade med 3-0.

Sutil, Quarta och M. Lopez 6-0

I andra halvlek en bra chans direkt för Kokariki Cvetkovic Vem, efter att ha gått förbi Quarta, når området och skjuter: bollen går utanför mål. Viola svarade med ett vänsterskott från Barak från kanten, bevakat av Bilic. Fiorentina, tack vare det stora övertaget, dribblade och kontrollerade matchen och hittade pokern i den 65:e minuten med en underbar frispark från den nya avbytaren. Tunn Vem går för att ta bort spindelväven från vägskälet: 4-0 Altfiol. Bara 9 minuter går och Fiorentina tappar bollen: Martinez den fjärde Han utnyttjar Ndiayes smidiga passning från Sutils kryss och gör målet 5-0. Argentinaren var också nära, efter en minut, att göra en personlig ställning. Violafesten fortsätter i den 84:e minuten med det första målet från Maxime Lopez: hans skott med högerfoten lämnar ingen chans för Balic. 6-0.

Se även  "Du kan inte säga nej till Neapel."

Grupp F

Genk-Ferencvaros 0-0
Avsluta Ett mållöst oavgjort resultat mellan Genk och Ferencvaros, båda först med Fiorentina.

Grupp A

Lilla Slovan Bratislava 2-1
Lille övervann Cavrics underläge i första halvlek tack vare mål från Yazisi och Capella.
Klaksvik – Olimpia Ljubljana 3-0
Det var lätt för islänningarna som gjorde sig av med Ljubljana med mål av Jensen, Klitskaard och Andreasen.

Grupp B

Gent Breidablik 5-0
I Belgien finns det ingen historia: mycket dåliga värvningar med Gandelmann, Kuipers (dual), Tisodale och Orbán. Islänningarna missade en sen straffspark från Gunnlaugsson.

Grupp C

Balkan – Astana 1-2
Ett ytterskott för Astana av Hovhannisyan och Besbekov, följt av Kochs tillfälliga kvittering.
Dinamo Zagreb – Viktoria Plzeň 0-1
Plzeň vinner över Zagreb med mål från en straffspark av Chori.

Grupp D

Lugano – Club Brugge 1-3
Balanta, Skov Olsen och Kanaken skriver på för den belgiska segern. Vale gjorde Schweiz mål.
Bodo Glimt – Besiktas 3-1
Bodo slog Besiktas med mål från Gronback, Mombania och Saltnis. Självmål för turkarna.

Grupp E

Alkmaar – Aston Villa 1-4
Aston Villa avancerade med två mål vardera från Billy, Tielemans, Watkins och McGinn, medan målet gjordes av holländaren Sadiq.
Zrinjski – Legia Warszawa 1-2
Legias ytteranfall med Jakovljevics självmål och Kramers mål omkullkastade Bilbigas initiala ledning.

G-grupp

Aberdeen PAOK Thessaloniki 2-3
Mevski och Polvara, i början av andra halvlek, gav skottarna ledningen, och sedan kom grekerna Despodov, Verinha och Schwab tillbaka från en sen straff.
Eintracht Frankfurt – Hijk Helsinki 6-0
Orkanen Eintracht träffar Hijek med mål från Epembe (dubbel), Koch, Marmoush, Tota och Skhiri.

Grupp H

Fenerbahce – Ludogorets Razgrad 3-1
Turkiets hattrick gjordes av Batswahi och Zajek (ett stag), medan Bekau gjorde ett självmål för bulgarerna.
Spartak Trnava-Nordsjæland 0-2
Gästerna tog ledningen med Jensen Abio i första halvlek, sedan dubblade Rasmussen ledningen i andra halvlek.