lördag, juli 13, 2024

”Kommissionären förödmjukade klass med låga betyg i skriftlig tentamen…

Datum:

”Jag bestämde mig idag Jag kommer inte att ta det muntliga provetNaturligtvis inte för att jag är rädd för det eller för att jag är outbildad, utan för att Jag vill inte acceptera din dom Det speglar inte mitt arbete och jag tolererar inte förolämpningar mot mig.” Linda Concetto18 år gammal från Lido i Venedig, Med dessa ord avslutade han sin klassiska gymnasieexamen. Han hade allt att förlora, men han gjorde det till en kamp om värdighet. student, lovande idrottare och Han har redan blivit antagen till University of Miami med ett atletisk stipendium I Ohio, Läs skälen I sin helhet inför den församlade kommissionen Tisdagen den 25 juni för sitt muntliga prov på Foscarini Classical High School i Venedig.

Grekiska prov och lägre betyg

Han ville komma ut med minst 90 (Detta kan ha hjälpt henne att gå till universitetet på grund av hennes akademiska kvalifikationer) Men strukturerna är fortfarande odefinierade, Den har fastnat i 67. Fridfull scen där ”Anti-vit” hon och hennes följeslagare Virginia González y Herrera och Lucrecia Novello De genomförde Betygsatt för låga betyg i grekisk översättning Från Platons text, ”Minos eller lagen”. Alla tre dök upp och skrev under utan att svara på kommissionärernas frågor. Inte heller är tillräckligt (Virginia Tenth, A 3.5, red.). De bad mig titta på provet med en grekisk grammatik och ordbok Grekisk-italienska i handen,
Accepterar att få lägsta möjliga betyg, men räknar med att bli godkänd på slutprovet med tanke på hur mycket som vunnits mellan att ta provet och skriva det. «Fjorton släpptes in För statlig prövning i avsnitt III A i reglerna, Endast fyra passerade» förklarar Linda.

Se även  Val, valsystem jämfört: Från platt skatt till pensioner...

Oenighet i betyg: Skamligt

Genom praktiken föreslås och godkänns poängen för varje examen på högskolenivå innan de meddelas till studenterna, som i det här fallet inkluderade grekiska läraren Carmelita Pettena, extern kommissarie för Francesetti överordnad. Skola i Mestre, den latinska interiören, Francesco Chiaro. «Jag vill påpeka att det står en åtta på grekiska på mitt rapportkort och tio i uppförande, 37 poäng av 40, Och jag tycker fortfarande inte att den här versionen är svår Resultatet, i tio, blev 6.5 – Idrottaren säger, Trea totalt i det regionala på 1500 meter förra året -. jag hittade Skamlig och orättvis röst Det är som ett regn av allvarliga defekter över kandidaterna som visade sig vara alltid redo under hela året. Samma komminister överlämnade också en gåva Genomsnitt 7 till versioner av en annan division av skolan”.

Stängda röster: Delad skepsis

Eleverna tvivlar på om en är tilldelad dem Ett ”tight sleeve”-betyg För i det förflutna är det så här klassen säger, Professor Pettena hade en oenighet med professor Chiaro.. Det är åtminstone en svår teori att bevisa att en lärare inte kan sätta en standard. Varken gymnasieskolorna i Venedig eller Mestre har gjort officiella uttalanden i frågan, medan den regionala samordnaren avvisar ungdomarnas beteende. Skolklubb, Fabrizio Rebershegg. «Frågor besvaras, om det finns problem får vi tillgång till underlag och överklagarkanske en bakre, konkret effekt”, förtydligar han. Vid tre De kommer även fortsättningsvis att ha tillgång till handlingarna men förväntar sig för närvarande inte en överklagan till TAR. «Jag gjorde om versionen hemma med min mammatog examen i grekiska och latin, Hittar bara ett fel. Vid flera tillfällen bad han att få revidera texten under den muntliga tentamen. Efter femtio minuters samtal visade kommissarierna sig orörliga, han lämnade rummet”, fortsatte Linda, som mediterade länge, i talet som professorerna läste upp med stöd av sina föräldrar. ”Jag undrar om det är vettigt att ständigt förringas Från en kommission som inte visar oss respekt. Svaret är nej, jag vill inte fortsätta”Jag vill lämna den här skolan med kunskap om min kulturella bakgrund, tack vare den kvalificerade fakulteten och mina kunskaper som gjorde att jag kunde få ett helt stipendium till USA utan att se min heder kränkas”, skriver han.

Se även  Knivdöden av en 26-årig pojke i hans hem har utlöst en utredning
Arzu
Arzu
"Internet maven. Arrangör. Musikförespråkare. Oursäktande banbrytare för mat. Analytiker. Twitter-fanatiker."

Populär

Mer som detta
Related

En ny strategi mot superbugs

Kära...

Här är de fantastiska nyheterna som får bilister att drömma

Goda nyheter för bilister som använder Android Auto: här...