”Jag undrade vad kärlek är, jag tolkar det så”

Annalisa Jag gifte mig med honom Francesco Moglia annons Assisi Sedan fira Tellaro (i provinsen kryddor). Sångerskan har inte avvikit alltför långt från sina bekymmer äktenskap Och ännu mindre i hans privatliv: några en fläkt De visste inte ens att hon var romantiskt inblandad. AnnalisaMen för första gången postat på Instagram bild på honom Bröllopsklänning Med hängivenhet i kärlek.

Annalisa, som är Francesco Moglia: hennes regissörsman sedan 43 år. Hemligt bröllop i Assisi: idag VIP-ceremonin i Ligurien

Annalisa gifte sig, bröllop i Assisi i strikt förtroende: ”till några nära vänner”

Annalisa Postat på hans profil Instagram Två bilder som visar det Bröllopsklänning, Filmen åtföljs av en tanke från sångaren som är hängivenhet till kärlek. Så här är kommentaren till det sociala inlägget: ”Jag har frågat mig själv många gånger vad kärlek är, och sanningen är att jag inte har något exakt svar.
Jag tolkar det som en väldigt stark push in i framtiden, den där passionen som driver dig att göra allt, även oväntade saker. Musik, mitt folk, mina svagheter, mina mål, att sätta mig i andras skor, fantasi, platser, dela, gråta, skratta, hoppa.
Kärlek för kärlekens skull. 2023-06-29.”

Kärlekshistorien mellan Annalisa och Francesco

Annalisa och Francesco Mugliasom är chef Costa CrociereDe träffades 2021 när hon var gäst på ett lyxkryssningsfartyg. Från det ögonblicket, den liguriska sångaren och affärsmannen Padua De lämnade aldrig. Båda har alltid föredragit att hålla mycket avskildhet om sin kärlekshistoria.

Läs hela artikeln
Det är Leggo.it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *