fredag, juli 12, 2024

”Jag måste genomgå kemoterapi igen, jag känner mig väldigt trött och skör.”

Datum:

”Jag ska börja med cellgifter igen. ”Jag kommer att avsluta i slutet av juni nära Paolos och Clizias bröllop.” Med dessa ord, Eleonora Giorgi, som nyligen fyllde 70 år och fick diagnosen… cancer Bukspottkörteln, och gav nyheter om hans hälsotillstånd direkt efter operationen.

Skådespelerskan var tvungen att vara i Pomeriggio 5-studion för avsnittet fredagen den 14 juni för att ge henne en kram Mirta Merlino Men hon kunde inte göra det: hennes energi var för låg. I detta avseende ville Eleonora Giorgi ge några uppdateringar om hennes hälsa. «Eleonora Jag ville krama dig, men trots allt lyckades jag vara där. ”Trots alla motgångar, bra jobbat”, betonade utroparen.

Ord av Eleonora Giorgi

”Kära Mirta, vi har lyckats men jag pratar bara i telefon”, påpekade Eleonora Giorgi. Tack för att du kallar mig en tiger men jag bombarderas av mycket farliga behandlingar och tack och lov att de finns. Och så istället för den normala postoperativa kursen med profylaktisk kemoterapi (som jag föreställde mig) i verkligheten, är allt mycket svårare och det är därför jag inte kunde komma till dig. Men telefonsamtalet var åtminstone så.” ”Jag glömmer inte när du sa till mig: ’Jag är inne i en period där jag känner mig väldigt sårbar men jag känner mig skyddad av dig'”, uppmanade Mirta Merlino med lekfulla ögon. . «Du är en kvinna som skyddar, du har en otrolig styrka – betonade Eleonora -. Du är en modell.” Hon förklarade: ”Ibland mår jag bra, och jag lyckas till och med vara snäll, men tyvärr var det som ett moln av kemoterapi och det frustrerade mig. Låt mig krama alla fans som är väldigt nära till mig.”

Se även  Rom, kaos på väg mot Asiago: «Vem Ray återvänder till invånarna för att rädda ...

© Alla rättigheter reserverade

Läs hela artikeln på
Leggo.it

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related