lördag, juli 13, 2024

”Jag blev gravid när jag var 17 och jag var frisör. Jag gifte mig men…

Datum:

Italiensk tv-ikon. Mara Venere har alltid funnits där. En referenspunkt för många italienare och en karriär som började för länge sedan. Moster Mara minns med glädje sina yngre år: ”Vi var glada och vi visste det inte, vi hade lite, men vi hade allt även om vi hade att göra med pengar. Jag är den jag är för att jag har den erfarenheten och jag kom därifrån, säger hennes ord i en intervju med tidningen Corriere.

Gravid vid 17

Vid sjutton år blev Mara Venier gravid för första gången: ”Jag träffade den här pojken på Piazza Verito, det stora torget där vi brukade bada, och jag missförstod den första kärlekens första passion för tonåringar för alltid.

Jag var frisör på den tiden och han var vacker: jag blev gravid nästan direkt, och jag visste inte ens hur man skaffar barn. min far? Jag hade inte modet att berätta för dem, och faktiskt sa jag ingenting, vi pratade aldrig om det, även om de hade gissat, men sammanhanget, skammen, skandalen segrade. Mina vänner sa till mig att jag inte kunde behålla Elisabetta, men återigen gjorde jag som jag ville. Mina föräldrar var tvungna att skriva på ett ”hagelgevär”-äktenskap eftersom jag var minderårig. Den 13 juni 1968 gifte jag mig och Francesco lämnade mig samma kväll för att åka till Rom för att bli skådespelare. Ungefär ett år senare bad han om separation. ”Jag åkte till Rom och blev kär direkt.”

Se även  Lucarelli avslöjar Giorgia Soleri i Beijing Express: The Attack

Pressmeddelande om Alrai

Fenner återvänder till kontroversen med sitt uttalande om Israel och Palestina som han läste på Dominica N-kanalen, vilket väckte kontrovers: ”Min professionella historia förklarar vem jag är jag älskar Rai och jag har varit där i 30 år, inte sedan ankomsten av Giorgia Meloni. Påstående? Jag skulle aldrig ha läst den. en poäng”.

© Alla rättigheter reserverade

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related

En ny strategi mot superbugs

Kära...

Här är de fantastiska nyheterna som får bilister att drömma

Goda nyheter för bilister som använder Android Auto: här...