”Jag blev antastad och våldtagen när min mamma hittade mig mitt på gatan” …


Francesco Friedla

Varje mamma Bianca Balti a väldigt rätt De lämnar alla mållösa. ”Som flicka led jag trakasserier och våld”säger kvinnan, programledare för programmet hon var värd för Silvia Tovanen på Canale 5. Modellen, före detta ögonblick, hade aldrig avslöjat den här historien. ”När jag var 14 gick jag på min första fest, drack där, och jag minns att de fick mig att dricka en flaska citron, och sedan hittade min mamma mig på gatan i förvirring. Först efter många år, tack vare behandlingen, kom jag ihåg några minnen och insåg att en pojke vid det tillfället misshandlade mig, Du rörde vid mig utan mitt samtyckesäger igen.

Bianca Balti säger att hon upplevde våld från sin ex-pojkvän: ”Han var pojken jag dejtade, jag älskade honom, det var bara vår första kväll och jag ville inte hoppa över kyssen. Även under dessa omständigheter tog det mig ett tag för att förstå att jag blev våldtagen, och att trots att han var en pojke som jag ville kyssa, så fick han inte komma förbi min vägran.”


Historien kan ha vänts genom åren. En historia som väger mycket och är ett riktigt sår. Bianca alltså, a väldigt rätt Han berättar om sina tidigare berättelser: Gift dig med en kristen År 2010 och sedan med Matthew 2017: ”Under åren har jag lärt mig en massa saker, men det största jag lärde mig var att jag ville så gärna ha ett drömförhållande att jag inte uppskattade människorna bredvid mig bra, jag var tvungen att känna dem bättre , tänk mer.. ”Hon såg mig Min äldsta dotter pratar så illa om sin pappa, det är så fel, men jag insåg det inte när jag gjorde det”, avslutar hon.

Se även  Nino Frasicas fru kastar sten på grannar och anklagar dem för att ha stulit...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *