Abraham säger: ”Atalanta ville ha mig också. Framtiden? Kanske i Premier League men först vill jag vinna i Rom.”

tyska bilder

Abraham Roma Mourinho – Tillbaka till samtalet Tammy Abraham. framåt från Rom som kom ut i förtid med seger över Sampdoria På grund av ett axelproblem gav han en intervju till talkports.com. Många av de ämnen som behandlades i de tidigare råden Chelsea Som redan har gjort 23 mål i Giallorossi-tröjan mellan dem Serie A, Conference League e Italienska cupen.

Läs också:
Sampdoria Roma, pressrapporter

Ibrahims ord

På väg till Italien
När jag var en engelsk pojke ville jag stanna i England. Roma, Atalanta och många andra lag kom, jag övertygade mig själv om att jag ville stanna i Premier League och att jag hade något att bevisa. Men min pappa, min pappa och agenten satt med mig och sa ”Jag har gjort mål i Chelsea, Swansea och Bristol City, lev ditt liv utomlands”. Jag insåg att få spelare kan säga att de har lyckats i Italien, i Serie A och i ett lag som Roma. Jag backar aldrig, så när den här utmaningen kom tänkte jag att sedan jag var ung, nu är den bästa tiden att ta sig an den.

Din Mourinho
Mourinho är en karaktär vi alla känner. Det finns en anledning till att jag kallar honom världens bästa manager. Han vet hur man vägleder dig, han vet hur man kommer in i din hud och han vet hur man får dig att känna dig som en väldigt speciell spelare. Han pressar mig hela tiden att göra mitt bästa. När jag känner att jag har gjort tillräckligt säger han till mig att jag måste göra mer. Jag levde att när jag var i Chelsea som barn, gick jag och tränade med a-laget och det var alltid svårt för mig, det pressade mig alltid att bli bättre, jag kände att när jag gjorde något rätt så måste jag göra bättre. Det var precis vad jag behövde, speciellt efter den svåra säsongen jag hade i Chelsea där jag inte spelade. Att komma hit och ha en tränare som Mourinho som coachar dig och tror på dig ger dig mer självförtroende.

Se även  "Är säkerheten i kris? Tack vare lösningen som kommer från Italien."

På landslagstränaren Southgate
Han sms:ade mig före pausen och tänkte att han såg mitt spel med Lazio och berättade att han uppskattar mitt sätt att spela, att han älskar min passion och att jag måste fortsätta med den här mentaliteten och denna hunger. Det är bra att veta att du är välkänd även när du spelar borta från England.

på de andra angriparna
När du gör mål eller inte kollar du alltid om en annan anfallare gör mål. Jag gör det också i första divisionen. Om jag inte gör mål, kollar jag vem som är målskytt. Jag skulle älska att se andra spelare, särskilt de engelska anfallarna, göra bra ifrån sig. Harry Kane har tagit lite form och gjort flera mål, Dominic Calvert-Lewin är tillbaka för att spela på sin nivå, och Ole Watkins gör det bra. Det är inspirerande att se andra spelare göra bra ifrån sig eftersom det motiverar dig att göra bättre ifrån sig. Det här är min mentalitet. Mina konkurrenter. Om jag inte gör mål och jag spelar inte bra kan jag inte sova på nätterna, och om jag missar att göra mål men jag gör mål är jag arg för att jag vill göra fler.

Om framtids- och marknadsrykten
När jag ser dem närma sig mig på andra klubbar mår jag bra, det får dig att känna att jag gör något rätt. Det känns bra att se ditt namn på alla tidningar. Men jag måste fokusera på Rom, så vem vet vad framtiden har att erbjuda. Självklart är jag uppvuxen i England, jag är född i London, så jag kanske en dag är tillbaka i Premier League. Men för tillfället fokuserar jag bara på Roma, jag vill göra mitt bästa och hoppas kunna vinna titeln som saknades för så många år sedan med dessa spelare.

Se även  LIVE MN - Mot Sassuolo Milan: En match värdig säsongen. Möjlig konfiguration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *