Italienska ligan: Milan-Bologna, oavgjort mellan känslor och missade straffar Foto – Fotboll

Milan – Bologna 2 -2 Nyheter Detta var före lördagskvällen i den 22:a omgången av den italienska ligan

klassificering

resultat

Matchen stoppades efter 16 minuter, Mike Maignans tröjnummer. Ett tecken på solidaritet efter de rasistiska sångerna som mottogs av Rossoneri-målvakten (som förblev tyst i dag under tystnadsminuten) under Rossoneris förra match i Udine. Strax före matchen talade Rossoneris vd, Giorgio Forlani, framför kamerorna och sa att händelserna den senaste veckan var ”dåliga”. Han bad fansen att tända sina smartphone-ficklampor för att förvandla stadion till ett hav av ljus mot fördomarnas mörker.

Milano – Bologna

Mål och höjdpunkter

I den 90:e minuten + 2 Milan – Bologna 2-2! Straffspark från Orsolini Mignan känner av hörnan men kommer inte dit, och Orsolini gör inget misstag från 11 meter.

'83' Milan – Bologna 2-1. Double Bay Loftus-Cheek. Florenzi korsar lugnt från ryggen, Loftus-Cheek dyker upp i området och böjer händerna mot Skorupski.

I den 74:e minuten, ännu en missad straffspark Hernandez missar Rossoneris andra straffspark med ett skott mot stolpen till höger om Bolognamålvakten

Minut 45 Milan – Bologna 1-1! Loftus-Check Network. Calabria avancerar från kanten och skjuter från höger, ett vinnande skott från Loftus-Cheek.

I den 42:a minuten räddades en straffspark! Giroud från 11 meter, lågt skott, Skorowski blockerar bollen självsäkert.

Milan – Bologna 0-1 i den 29:e minuten. Zarkezi nätverk. Iväg till Zirkzee, scrum i Rossoneri-området, Fabbian, Aebischer och Calafiori blockerade, Zirzkee hånar Maignan med en tunnel från en snäv vinkel.

Mer än bara en avslappnande paus, det är en paus för att hålla din uppmärksamhet varm. Eller, med ord från Martin Luther King Jr. som skrev på Meazzas resultattavlor, för att lyfta fram fördomarnas mörker. Mobiltelefoner och fullmånen ovanför den andra orange ringen gör det inte heller metaforiskt. Minuten är nummer 16, samma tröjnummer som Mike Maignan, ett offer för rasdiskriminering i Udine i förra omgången. Ett obligatoriskt stopp för en match som rör sig snabbt på banorna som förbinder Milan och Bologna och som radar upp alla nödvändiga element för en seriös match. Den röda pilen närmar sig dock den blåa först, inte den svarta, i den 29:e minuten.Det är Zirkzees mål efter ett flipperspel: holländaren dikterar kastet till Boukema och erbjuder bollen som Fabian ser Kjaer blockerad två gånger, före bollen. Den återvänder till honom genom Calafiores slarviga spel av den avgörande tunneln i minyanen. Den tidigare Pioli, som spelade för Emilian från 2011 till 2014, hamnar i mötet med Thiago Motta på 100:e plats i Serie A som utser De Silvestri i stället för den avstängda Bosch för att ta hem den enda poängen i de tre senaste matcherna. I förmatchen var det leken med de bländande ljusen som väckte förväntningarna och efter en tyst minut för Gigi Riva i starten var det spelet på planen som motsvarade förväntningarna.

De första 45 minuterna fanns det plats för 6 gula kort, 2 utvisningar och en straffspark. Girouds skott, taget med vänsterfoten för Skorupski. Rossoblu-bänken var så omtvistad i sammanhanget att Motta fick ett rött kort för protesterna. Domaren bedömde att Fergusons ben var högt och att Kjaers huvud, som försökte snappa in krysset från höger sida, inte var lågt. Med en räddad straff ledde överdrivet firande på bänken till att Mottas assistent, Colinte, fick ett andra rött kort. Men det fanns inte ens tid att smälta, eftersom Calabria tappade ner högerkanten och Loftus-Cheek volley in och gjorde 1-1. Med Rossoneri som markerar Camarda i hörnet, börjar andra halvlek med att Zirkzee kontrollerar området, men skjuter högt. I den 19:e minuten avlossade Reynders ett högerskott i det övre hörnet, men strax före halvtimmesstrecket startade matchen igen: Leao fick en defensiv rensning, tog bollen och fick en straff för foul. Biochema. Theo sparkade bollen, den studsade i stolpen och fransmannen sköt bollen i nättaket, men målet underkändes på grund av en dubbeltouch när spelet återupptogs. Milan hade inte missat två straffar i samma mästerskapsmatch sedan 1955, men som i första halvlek motsvarade en missad straff ett gjordt mål: Florenzis inlägg nickades utanför av Loftus-Cheek och gjorde 2-1 från 7'. tid. Det verkar vara klart för Milan. Men Orsolini korsar så småningom området när Terracciano blockerar Christensen, som gjorde sin Rossoneri-debut för bara några ögonblick sedan. VAR bekräftade Orsolinis straffspark och gjorde 2-2 under förlängningen. Zirkzee och Orsolini på straffar, precis som i Emilians 2-2 oavgjort mot Inter. Mottas lag, liksom Sydlaget, tog tillbaka det på sitt eget sätt vid tidpunkten för det röda kortet.