Italien Türkiye, EM i volleyboll för damer liveresultat

Efter att ha toppat gruppen på full poäng och efter att ha slagit ut Spanien och Frankrike i åttondelsfinal och kvartsfinal är italienarna i Bryssel där de möter ett mycket kraftfullt Turkiet som tränas av Santarelli. För att nå finalen måste du slå Vargas, Karakurt och deras lagkamrater. Matchen är live på Sky Sport Summer, Sky Sport Arena och streamas live på Now

Italien – Turkiet 2-1 (25-18, 23-25, 25-15) live””postId”:”a463b11c-7031-47cd-8c7f-e3cbe835dd86″}]”post”:[{”timestamp”:”2023-09-01T16:54:59.235Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:54:59+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: risponde Vargas! 20-18

”,”postId”:”1751e39a-e1b4-4200-9276-d0ea715f104f”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:54:31.535Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:54:31+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: Egonu!!! Anche lei dalla seconda linea!!! 20-17

”,”postId”:”f5aaa839-215a-453f-b845-ac31ecba981e”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:54:00.202Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:54:00+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: vincente Vargas dalla seconda linea! 19-17

”,”postId”:”af05fa4a-8623-4867-bc39-c773c30674fd”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:53:22.436Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:53:22+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: errore di Kalac al servizio! 19-16 Italia

”,”postId”:”60f79eff-cca9-418e-90a5-1912997e47ef”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:52:48.454Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:52:48+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: murata Lubian da Gunes! 18-16

”,”postId”:”048f1c7e-69bb-499a-875e-d7e98c8c8aed”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:52:08.705Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:52:08+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: vincente adesso la diagonale di Karakurt! 18-15

”,”postId”:”bf64a392-c4eb-4f4d-b84c-f516d7f9d43b”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:51:40.355Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:51:40+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: murata Karakurt da Egonu!!! 18-14 Italia

”,”postId”:”f3a36f6a-924c-4d3c-80aa-557b726e2276″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:50:59.941Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:50:59+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: Vargas dalla seconda linea! 17-14

”,”postId”:”090c454a-f514-468d-a6a1-5fb23d69c5db”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:50:08.740Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:50:08+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: ace di Danesi!!! Italia a +4 sul 17-13

”,”postId”:”4528d849-64bd-4912-a1fc-17e7076936eb”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:49:45.290Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:49:45+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: muro di Sylla su Erdem!!! 16-13 Italia

”,”postId”:”9cbff1e2-bd9e-4bde-b275-d53515d1e7e1″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:49:22.291Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:49:22+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: Egonu!!! Forte sulle mani del muro ed è 15-13

”,”postId”:”55c11bf6-f254-4f05-b8ee-f78d67ece0d6″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:48:48.975Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:48:48+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: out l’attacco di Sylla! Peccato…poteva essere il +3 invece è 14-13

”,”postId”:”8b73f066-981b-4abd-a3e1-f074adf60997″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:47:14.376Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:47:14+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: ancora Egonu in contrattacco!!! 14-12 Italia!!!

”,”postId”:”4491d069-b197-41a6-80cc-66f55170d226″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:46:41.144Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:46:41+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: muro di Egonu su Baladin!!! 13-12 Italia

”,”postId”:”38b5ed05-e950-45e4-b04b-3b82d3888230″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:46:19.244Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:46:19+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: splendido l’attacco di Elena Pietrini sulle mani alte del muro! 12-12

”,”postId”:”1d56283b-f521-46eb-9ccd-ca1d6cb10ab4″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:45:35.795Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:45:35+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: Sylla prova la difesa in tuffo su Vargas ma non basta! 11-12 Turchia

”,”postId”:”bcfa2b3c-0f07-4474-b66f-9a5575117950″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:45:01.312Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:45:01+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: Pietrini con il mani fuori!!! 11-11

”,”postId”:”2463301f-9787-4361-b27d-f4a108fd504f”},{”timestamp”:”2023-09-01T16:44:28.013Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:44:28+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: primo tempo vincente di Gunes! 10-11 Turchia

Se även  Roma Belotti, nu kör vi. Neapel, här Ndombele- Corriere.it

”,”postId”:”6a1db442-7f34-4a33-adc1-924c5daa2a58″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:43:37.131Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:43:37+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: Egonu!!! Palla sulla linea in parallela!!! 10-10

”,”postId”:”4b059028-15f0-4b03-9aa4-804ceab350f4″},{”timestamp”:”2023-09-01T16:42:56.565Z”,”timestampUtcIt”:”2023-09-01T18:42:56+0200″,”altBackground”:false,”content”:”

4° SET: out il servizio di Sylla! 9-10 Turchia

”,”postId”:”bc7ef171-dd71-4a98-889c-326ebff49aeb”}]}” query='{”live”:true,”configurationName”: ”LIVEBLOG_CONTAINER_WIDGET”, ”liveblogId”: ”d1a4230e-ce00-404a-9ab9-ca897a4e0f18”, ”tenant”: ”sport”, ”page”: 1 ’>

Italien – Turkiet 2-1 (25-18, 23-25, 25-15) live

Han lever

Justera 4 steg: Vargas svarar! 20-18

Den fjärde gruppen: Egot!!! Och även från andra raden!!! 20-17

Justera 4 steg: Vargas är vinnaren i andra raden! 19-17

4 graders justering: Calac fel i service! 19-16 Italien

4 graders justering: Morata lupian da jeunesse! 18-16

4 graders justering: Nu är vinnaren Qatari Karakurt! 18-15

4 graders justering: Murata Karakurt och själviskhet!!! 18-14 Italien

4° Samling: Vargas Från andra raden! 17-14

Fjärde set: Ace Danisi!!! Italien +4 17-13

Fjärde gruppen: Sela Wall på Erdem!!! 16-13 Italien

Den fjärde gruppen: Egot!!! Stark mot väggen och han 15-13

Fjärde set: Silla slår ut! Synd…det kunde ha blivit +3 istället 14-13

Grupp 4: Fortfarande Egono I kontring!!! 14-12 Italien!!!

4°V: Egono Wall på Paladin!!! 13-12 Italien

4 graders justering: Fantastisk attack Elena Petrini På väggens höga händer! 12-12

4° Grupp: Silla Prova dykförsvaret på Vargas men det räcker inte! 11-12 Turkiet

Fjärde gruppen: grus Räck upp händerna!!! 11-11

4 graders justering: Gunness vinner första halvlek! 10-11 Turkiet

Den fjärde gruppen: Egot!!! Bollen är på en parallell linje!!! 10-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *