fredag, juli 12, 2024

”Har han blivit kallad? Det finns ingen plats för experiment”

Datum:

Tränaren Mancini förklarade sina alternativ: ”Vi fokuserar på spelet, vi har en solid grund”

Återigen var Coverciano Sports Center överfullt. L ’Italien Samlade med tanke på kvalet för att gå till VM i Qatar var det första hindret Nordmakedonien. De Tränare Roberto Mancini Han gjorde sina egna val angående tillkallelse vid det mest känsliga ögonblicket i sitt Azzurra-äventyr: ”Vi måste hålla fokus på vad vi kan göra och jag har försökt ta in den jag trodde skulle vara mest användbar för mig. Balotelli? Vi har inte tid att prova nya saker.”

Anfallaren kallades in i slutet av januari för att bedöma ögonblicket, men till slut litade Mancini på de som – bland de tillgängliga – skulle ge honom de största garantierna: ”Det var Al Qaida som vann européerna – Nämnd på presskonferensen – förutom Bernardeschi som inte mår bra och andra då jag inte kunde koppla upp mig till 40. Jag har redan flera såna här och vi ska göra våra bedömningar för de som inte mår bra. Var uppmärksam på Nordmakedonien, det kommer inte att tas för givet.”

Målet – såklart – är att kvalificera sig för VM i Qatar: ”Det finns två scenarier, men i Plan B, tänk på det. Jag tänker positivt bara för att vi har en solid grund och jag tror att allt kommer att bli bra. Det kommer inte att bli lätt, vi kanske inte förtjänade att hitta oss själva här men vi hade svårt.”

Som i EM, Mancini Han kommer att fokusera mer på spelet och gruppen än på individen: ”På det här sättet fick vi resultat och jag tror att genom matchen kommer inget av en slump. Vi hade klarat oss utan de här matcherna, men killarna mår bra och vi är redo. .. Vi har andra anfallare än att försöka enligt matchen.”

Se även  Nu livesänds finalmatchen mellan Boca Juniors och Fluminense

Motiv i sådana spel behöver inte störa dem: ”Vårt mål är att vinna VM Och för att göra det måste vi vinna dessa två matcher, och vi måste åka dit. Vi har lite tid att förbereda oss inför matchen mot Nordmakedonien, men jag är inte orolig.”

Några av nyckelspelarna verkar ha ett problem: ”Jag är inte orolig för det bår För i landslaget presterade han alltid bra och under säsongen är det olika moment. Kellini? Han är bra, han spelade vilket är bra. Han kommer inte att spela de två spelen, men vi ska prata om dem tillsammans. också från Donnarumma Jag är inte orolig, det är bättre att vara med dig än emot.”

Angående de möjliga formationsalternativen ville Mancini inte avslöja alternativen men gav en känsla: ”Från försvaret till toppen ser jag inga stora problem, medan jag bakom mig måste utvärdera vissa situationer som Bonucci. För att vinna kommer vi att behöver ett försvar.”

Självförtroende, kort sagt, börjar tänka om förra sommaren: ”Jag har bra, professionella spelare som vann EM från ingenting när ingen trodde det, men absolut ingen. Självförtroendet börjar därifrån, sensationerna och vi är känslorna . Det finns ingen likgiltighet, även om det är tydligt att intresset är större för landslaget under VM och EM. Det är därför vi måste åka dit och fansen kommer att heja på oss.

Men Italiens framtid beror också på vad mästerskapet säger: ”Berardi och Scamaka Jag ser dem passa, men jag skulle inte säga träning. Joao Pedro Jag valde honom istället för Balotelli eftersom han också kan spela som andra anfallare och anfallande ytter. Ensen? Det är inte 100 % som EM, och Pellegrini är ett alternativ.”

Se även  Milan och Leo förrådde Maldini-planen: en komplex renovering | Marknadsföra
Emet
Emet
. "Tv-expert. Typisk twitterfanatiker. Introvert. Zombieguru. Total upptäcktsresande. Upprörande ödmjuk läsare. Analytiker."

Populär

Mer som detta
Related