lördag, juli 13, 2024

Han tillade: ”Det finns svarta listor på alla TV-nätverk, jag har varit där…

Datum:

Designern och kommentatorn sa att han ”förbjöds” från att uppträda på tv: ”Det finns inte bara reality-tv-personligheter på listorna, utan även damer och herrar som har skrivit historien om italiensk tv. Även de mest hyllade och hyllade karaktärerna har tagit slut. där uppe.” …”


Finns det tv-svarta listor? Det är en inbjudanEller Giovanni Ciacci Vilket han säger finns i praktiskt taget alla. Designern och opinionens ansikte och Mediaset, hans deltagande i Storebror 7 Det präglades av mycket kontrovers. Därifrån blev hans tv-framträdanden mer sällsynta. Varför? Orsakerna kan vara olika, till exempel bristen på möjligheter som anses lämpliga för hans yrkeskarriär. Men Ciachi är övertygad: ”Tänk om det fanns en svartlista på tv. I själva verket finns det flera svarta listor, och de finns i alla tv-center och med olika motiv är jag på alla listor på lika villkor som Osama bin Ladin en svartlista på alla nätverk.” TV och för det mesta är det inte meningsfullt för mig”, sade designern och kommentatorn. Biccy.it. Återigen: ”När jag känner för det ska jag berätta varför jag är med på alla tre listorna (jag tror att jag är den enda som har samma motivation för alla tre listorna och motivationen fick mig att le på listorna). kan påverka alla karaktärer från serie A till serie C. Svarta listor finns även i produktionsbolag. Med det sagt så tycker jag att svartlistor är en form av förkrigsrasism, de skrämmer och skrämmer mig. Det finns inte bara reality-tv-personligheter på listorna, utan även de damer och herrar som skapade den italienska tv:ns historia, till och med de karaktärer som nu är ömkiga och prisade hamnade där, knuffade ut för att de förmodligen var hatade av de inblandade mäktiga personerna. utan att kanske ens känna till dem! Det här är en lång historia som jag kommer att berätta i alla detaljer förr eller senare. Obs: Blacklist = inte längre i vår redaktionella linje. Det här är en artig fras för att låta dig veta att du inte längre är välkommen eller uppskattad.” Kort sagt, Chachi lovar att snart avslöja några detaljer om dessa listor. Kommentatorn berättade om det dåliga ögonblicket han upplevde efter att Big Brother lämnade veckokanalen Nuovo TV förra året: ”Jag hade dåliga tankar. Testerna är fel, jag är sjuk, jag sover inte, jag lider av panikattacker, jag går till en psykiater. Varför ska jag betala ett så högt pris?

Se även  Vad kommer att hända i nästa avsnitt. Förskott 18 april
Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related

En ny strategi mot superbugs

Kära...

Här är de fantastiska nyheterna som får bilister att drömma

Goda nyheter för bilister som använder Android Auto: här...