Han kallade honom en knarklangare i direktsänd tv

Big Brother 2023/2024

Claudio Roma, den bästa tävlande, protesterade offentligt mot orden som användes av programledaren Alfonso Signorini under hans show. Medan han berättade sin historia, beskrev dokusåpan honom som en ”droghandlare”.

Aktivera aviseringar för att få uppdateringar

Big Brother 2023/2024

Några timmar efter att han kommit in i representanthuset Storebror, Claudio Roma Han protesterade offentligt Alfonso Signorini För de ord som användes under hans presentation. Klippet där han berättade sin historia, på grund av komplexiteten i de ämnen han täckte, sändes inte förrän efter att han gick in i Cinecittàs hus. Det var Claudio själv som gjorde en beslöjad referens till en särskilt svår period i sitt liv, utan att gå in på detaljer. ”Jag heter Claudio, jag är 34 år gammal, jag bor på Rumäniens riviera. Jag tog examen i veterinärmedicin men har alltid gjort något helt annat i livet. Nu är jag en liten friskvårdsföretagare. Det var en traumatisk händelse i mitt liv. Jag var 16/17 år och i den åldern är det lätt att ta fel. Jag tog det och det var det lägsta ögonblicket i mitt liv. När familjen som gav henne allt gör henne besviken går hon antingen i konkurs eller finner styrkan att bli någon annan. Jag betalade dyrt men han hjälpte mig. Jag gjorde socialtjänst, volontärarbete, det förändrade mig mycket. jag är en bra pojke”, sa affärsmannen till sig själv och kanske föredrar att vänta med att komma in i huset så att han kunde gräva djupare.

Se även  Jeffrey Dahmer, offrens släktingar mot Netflix

Vad Alfonso Signorini sa

Väl genom den röda dörren befann sig Claudio i ett tomt hus. Sändningsföretaget förklarade orsaken till frånvaron av hans följeslagare:Du har en unik historia och jag ville diskutera den med dig individuellt, utan alltför mycket inblandningEfter att programklippet sänts återupptog sändaren Claudio: ”Vi älskade din berättelse direkt. När vi träffades berättade du för mig att du ansåg det som hände dig nästan som en välsignelse eftersom det gjorde att du kunde födas på nytt. Du blev mobbad i skolan och för att känna dig starkare hamnade du i dåligt sällskap”.”Mer än mobbningen ville jag dyka upp och det enda sättet du hittar det i den åldern och i den situationen är på fel sätt”, tillade konkurrenten. I det ögonblicket yttrade Signorini frasen som upprörde affärsmannen: ”Jag betalade för det. Jag blev knarklangare Under en kort period av ditt liv. Du greps på bar gärning för att begå ett brott, så du hamnade i fängelse i några dagar och blev sedan anvisad till socialtjänsten”.

Claudio Roma: ”Signorinis ord? Det finns ett sätt och ett sätt”

Efter hans entré avtog spänningen i samband med livesändningen, och Claudio erkände för huskamraterna att han inte uppskattade de villkor som programledaren hade valt att presentera honom: ”Hörde du vad Alfonso sa? Det finns ett ord han inte borde säga. självklart inte. Vi vill säga det, okej. Men det är ett så starkt ord att det aldrig riktigt tillhört mig. Han kunde ha sagt det på många andra sätt. Det betyder inte att du inte ska säga det. Det är okej, jag är här med avsikt. Jag skäms inte för någonting, jag är den jag är för det. Men det finns ett sätt och ett sätt. Jag tänker alltid på det. I det ögonblicket reagerade jag inte ens. Om så var fallet skulle jag ha svarat väldigt dåligt”.

Se även  Giovanni Flores kan inte hindra honom från att studera i oordning [VIDEO]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *