Grifo Show, Fagiolis debut

Tirana (Albanien)Italien vinna med 3-1 Albanien I vänskapsmatchen i Tirana. bra vinst för Robert Manciniatt fortsätta det återetableringsarbete som genomfördes efter den bittra besvikelsen av Kvalificerar inte till VM i Qatar. Huvudkaraktären är Vincent Griveauxsom signerar assistmomentet 1-1 innan Lorenzo Efter den albanska övermakten med Ismail gjorde han vinstställningen och slog även ribban. Juventus-spelarens första framträdande i blått Böna Och för På botten, född 2006, blev den yngsta rookien i Italien under de senaste 100 åren. I slutet av första halvlek skada till Sandro Tonali Som skadades svårt och fördes till sjukhus för nödvändiga undersökningar.

Albanien – Italien 1-3: matchen

90 + 5 ’- slutsignalen

90′ – Enter Chiesa, Pafundi och Pinamonte för Raspadori, Verratti och Bonucci

77′ – Fagioli och Genonto går in på planen, utanför Zaniolo och Griffo

64′ – mål för ItalienGrifo gör mål igen, med ett snyggt högerskott från kanten

62′ – Albanien gjorde nästan mål: Bajramis inlägg, sedan räddade Bonucci Lenganis skott på linjen.

60′ – Gnistor på planen mellan Azzurri och albanska spelarna: Verratti och Barry varnade

54′ – korsar också från Albanien, med Roshi (inträder plan istället för Broja)

52′ – Traversa de Grifo, mycket nära sin personliga dubbel med högerfoten från kanten av området

46′ – början av andra halvlek

45 + 3 – första halvlek slutar

45 + 1 ’- Ange Richie, som tar platsen för den skadade Tonali

45′ – Zaniolo svarade: Med vänsterfoten på Roma-spelaren, som hamnade på veden

43′ – Tonali-skada: Den blå mittfältaren tvingas lämna planen

35′ – Try Raspadori: Napoli-anfallaren försöker från kanten och räddas av den albanske målvakten

Se även  Galen kväll för de argentinska fansen

26′ – mål för Italien: Azzurri tar ledningen tack vare Grifos högra fot efter Raspadoris passning

20′ – Italien mål: Azzurri kvitterade med Di Lorenzo efter en assist från Griffo

16′ – mål för AlbanienIsmagli nickar från frispark av Bajrami