Greta Thunberg på Andrew Tate på Twitter: ”Få ett liv” – Cory…

till Redaktionen online

Den tidigare kickboxningsmästaren funderade på att reta henne om utsläppen från sina lyxbilar. Hon berättade det inte för dem och svaret spred sig snabbt

Greta Thunberg passar inte in. Inte längre. Den unga svenska klimataktivismstjärnan la åt sidan sin gula regnrock för att ta av naglarna, som på ett skickligt sätt användes för att skriva en tweet som kommer att gå till historien. Texten lyder så här: ”Visst, snälla, upplys mig. Skriv till mig på celhopiccolo@fattiunavita.com ». Det är inget annat än ett rimsvar på provokationen som twittrats med ett bifogat foto av den angloamerikanska kickboxningsatleten Andrew Tate.

Tate har faktiskt blivit bannlyst från det sociala nätverket tidigare, och är känd för sin arrogans. Den här gången bestämde han sig för att använda sina krafter för att håna Thunberg: ”Hej Greta Thunberg. Jag har 33 bilar. Min Bugatti har en W16 8-liters turbo fyra-motor. Min två-race Ferrari har en 6,5-liters V12-motor. det här är början. Skicka mig din e-postadress så att jag kan skicka en fullständig lista över min bils kombinationer och enorma utsläpp. ”

Inom några timmar översteg aktivistens svar en och en halv miljon likes. Det måste sägas att det inte är första gången som Tate attackerar miljöfrågan med cynism och arrogans: efter talet av grundaren av rörelsen Friday for the Future i FN, lade idrottaren upp en video omväxlande med klipp. Där han körde superbilar och privatjet.

Ja, snälla upplys mig. Maila mig på smalldickenergy@getalife.com https://t.co/V8geeVvEvg

– Greta Thunberg (@GretaThunberg) 28 december 2022

28 december 2022 (ändrades den 28 december 2022 | 23:04)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *