Gift vid första ögonkastet 12, Fabio talar: ”Med Ilaria var det inte samma sak…

a Äktenskap vid första ögonkastet Fabio Rossi Han var alltid av få ord. Både när han första gången träffade Ilaria Zanoli vid altaret och in sista uppgörelsen, När han var hjälten i en våldsam konflikt eftersom han inte berättade för sin fru från början vad han istället uttalade i bekännelser som direktsändes: Han kände sig aldrig attraherad av henne på ett fysiskt plan. Trots detta försökte Fabio fixa till saker men kunde aldrig ta det där extra steget för att säkerställa parets överlevnad. Det säger sig självt efter den första diskussionen med experter Äktenskap vid första ögonkastet Under vilken de nygifta sa att de stödde att fortsätta försöket, försämrades det snabbt, även om ett tvivel kvarstod: Om Fabio hade varit ärlig mot Ilaria från början Utan att noggrant dölja sin brist på attraktion mot henne, skulle det ha varit annorlunda?

Vad var känslan när du såg tillbaka på din resa på TV?
”Det var riktigt starka känslor, ibland roligt men framför allt konstruktivt. Jag såg mig själv i mina brister och insåg var jag behövde förbättra mig personlighetsmässigt och var jag gjorde ett misstag med Ilaria. ”När vi ses igen kommer allt att komma ut.”

Det fanns ett ögonblick Äktenskap vid första ögonkastet Var skulle han ha gjort något annorlunda?
”Ja, mer än en gång. Speciellt i de ögonblick då vi var i konfrontation. Jag kunde ha berättat för henne den verkliga anledningen till att jag var kall, men då och då, för att inte skada henne, bestämde jag mig för att alltid hålla det för mig själv.

Se även  Ditt julihoroskop kommer att ge pengar och kärlek till dessa två lyckliga tecken...

Fanns det ett ögonblick då du trodde att du kunde bygga något med Ilaria?
”Ärligt talat nej. Vi hade många saker gemensamt på personlighetsnivå – jag har alltid sagt det här – men samtidigt var det många andra småsaker som stred mot varandra utan att hitta en mötesplats. Det här är saker som alltid dök upp när vi blev inte filmade.”

Senast du hörde från Ilaria?
”För ungefär en månad sedan, för de sista skilsmässopapperen.”

Konfrontationen med Ilaria i förra avsnittet var mycket stark: var det därför han inte kunde svara henne vid den tiden?
”Det gick inte riktigt som jag såg det: jag reagerade helt annorlunda, och jag höll tillbaka mycket för att inte överdriva det med Ilaria. Han var överdriven och påhittad å mina vägnar. Och här slutar jag.”

Ser han någon nu?
”Jag träffade en tjej genom vänner och efter några månaders dejting flyttade vi ihop utan att tänka så mycket. Till denna dag kommer jag bra överens med henne i allt.”

Fabio Rossi från Gift vid första ögonkastet 11

Fabio Rossi Gift vid första ögonkastet 11

Är du nöjd med hur det gick mellan Giuseppe och Ilaria?
”Jag är väldigt glad för Giuseppe och Ilarias skull, de hade en underbar och läglig resa. Jag önskar verkligen att de ska leva i fred och lycka, utan kuddar för att hålla dem isär.”

Vad hoppas du för din framtid?
”Att resa mycket med min partner och besöka nya platser runt om i världen. Efter det finns det fortfarande en stor vilja att gifta sig och bilda familj.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *