fredag, juli 12, 2024

”Fraktur på nyckelbenet och lårbenet på tre ställen.” Fall i Santo Domingo

Datum:

Giovanottis dåliga cykelolycka. Sångare, på semester kl Santo Domingo Tillsammans med sin fru hamnade han på sjukhuset efter ett fall med flera frakturer. Det var samma sak Lorenzo Cherubini För att berätta dynamiken i olyckan på sociala medier, först med en video som visar hjälp av ambulanspersonal, och sedan med ytterligare en video från sjukhuset där han ligger just nu. «Jag bröt nyckelbenet och lårbenet på tre ställen – Jovanotti börjar placera sig i soffan. Det gör så ont, det gör jävligt ont. Men jag hittade en ortoped här i Santo Domingo, och i morgon kanske han opererar mig, och de måste sätta i en titan spik.”

Valeria Marini: ”Jag hade en kärleksrelation med Giovanotti i ett år. Tjeckiskt blodigt? I det första mötet hade vi en timmes manikyr »

Frakturer i Jovanotti, nyckelben och lårben

Och han fortsätter: «Jag ringde Fabrizio Bora, min man i Rumänien, han såg disken och sa: ”Han behöver en operation.” Det är en ganska vanlig process, och du kommer att återhämta dig, och det kommer att ta lite tid.

Men kort sagt, här är jag, jag lever. Jag mår bra, de gav mig ett lugnande medel.

video

Cykelolycka i Santo Domingo

Jovanotti utvecklar sedan dynamiken i olyckan: ”Jag gjorde en vacker resa på underbara platser mitt bland sockerplantager. Bland annat måste jag säga att dominikanerna hjälpte mig med stor omsorg, och en dam tog till och med med mig kokosnötter för att dricka lite kokosvatten. De såg mig och ringde genast ambulans, de var jättebra. Tja, jag vet inte var jag föll, och jag kommer inte ihåg namnet på platsen, men jag ska leta upp det eftersom de var exceptionella, så snälla och så uppmärksamma.” Tydligen märkte inte den ”lyckliga pojken”, som åkte på sin okrossbara cykel, någon trottoarkant och träffade den precis i mitten.

Se även  Ditt arbete, glöm det som du minns det: Amadeus revolutionerar ...

Hur mår du

Trots att Jofa (57 i september) är synbart frestad av hösten, har inte tappat sitt leende: ”Nu tar de mig tillbaka till mitt rum”, fortsätter han i en av videorna som lagts upp på TikTok. ”Idag är jag väntar, de ger mig lite energi och jag hoppas att de kör mig imorgon. Och så får jag vila. Sedan börjar jag röra på mig igen. Fabrizio säger till mig att ju tidigare vi flyttar igen desto snabbare kommer vi att återhämta oss, men först av allt vi har att operera.” Och han avslutar med ökända optimism: ”Kom igen, det är värre, jag mår bra.”

@ilmessaggero.it Lorenzo Jovanottis cykelolycka när han var på semester i Santo Domingo. Sångaren själv berättade för henne i några videor på TikTok där han förklarade att han bröt nyckelbenet och lårbenet vid olika punkter och att han var tvungen att opereras. #yovanote # yofanointensiv # Jovanotipeche #Santo Domingo #incident #retweet ♬ originalljud – Messenger

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related