Förutsägelse, potentiella formationer och hur man ser dem på TV och live

Andra divisionen 2023/2024 fortsätter sin marsch inför den andra dagen av turneringen, som lovar att alltid vara full av balans och säkerligen osäker. Specifikt, utmaningen, planerad till tisdagen den 29 augusti med start kl 20:30, ställer Mapei Stadium i Reggio Emilia mot reggiana av Alessandro Nesta Palermo av Eugenio Corini. Så låt oss ta en titt på följande förutsägelse till Regiana-Palermo.

Regiana-Palermo

de reggiana Och han gjorde sin första poäng för säsongen på lördagskvällen, efter att ha förlorat sin första match mot Cittadella, 2-2 på Como Stadium. Senigallia-matchen gick mycket dåligt, eftersom Larrians lag tog en dubbel fördel med värvningarna av Ioannou (4′) och Seri (47′). Men sedan form Alexander Nesta Han höjde huvudet igen och kortade avståndet med Betinari i den 54:e minuten och kvitterade i den 90:e minuten med en straffspark tagen av Fido.

Å andra sidan Palermo Han har bara spelat en match hittills, och öppningsmatchen för turneringen var den 18 augusti. Rozaneros Eugene Corine De gjorde oavgjort mållöst på Bari Stadium, i slutet av en svår utmaning som lämnade mer än en anledning till ånger. För det första för att inte dra fördel av den dubbla numerära överlägsenheten att skicka ut Maitta och De Cesare, men också för att ha missat en straffspark med Di Mariano i den 68:e minuten.

Hur man ser matchen på TV och livesändning

Matchen mellan Reggiana och Palermo, som är planerad till avspark 20:30 tisdagen den 29 augusti 2023, kommer att visas live på TV på Sky Sports betal-TV-satellitplattform och sändningsplattform DAZN.

Möjliga laguppställningar Regiana-Palermo

Regiana (4-3-1-2): tejp; Famosi, Rumänien; Marcandale, Pieragnolo; Nardi, Cigarini, Portanova; vit; Petinari, Lanini. tränare: Alexander Nesta.

Se även  Efter tillkännagivandet på Bobo TV talar Adani med Al-Khaled: "Jordbävningen är en bra sak."

Palermo (4-2-3-1): fånga dem; Mattjo, Lucioni, Marconi, Ciccaron; Stolac, Gomez; Insigne, Vasic, Di Mariano; Bronori. tränare: Eugene Coreyni.

Prognoser

På tal om att förutsäga matchen, Palermo är favoriter med Reggiana på jakt efter en korrekt identitet. Så du kan välja taggen bra x2 + millijoule 1-4 Noterat till 1,46 av GoldBet (25 € välkomstbonus direkt + €500 på första insättningen + €5 virtuell). Alternativt kan du spela taggen 0,5 mer än första halvlek Med det bästa oddset på 1,54 från Better. Äntligen alternativet Skylt X från minut 0 till minut 25 Den erbjuds till 1,49 av sisal.