Förutsägelse, möjliga laguppställningar och hur man ser dem på TV och live

Serie A 2023/2024 fortsätter sin resa inför den sjunde dagen av turneringen, som lovar att vara full av balans och osäkerhet som alltid. Närmare bestämt kommer matchen som är planerad till onsdagen den 27 september, med start 20:30, att äga rum Parma Av Fabio Becchia Il Barry Av Michele Mignani. Så låt oss ta en titt på följande förutsägelse till Parma Barry.

Parma Barry

jag Parma De behöll sitt obesegrade rekord även i den sista omgången och gjorde 1-1 hemma mot Sampdoria. Tardinis match gick dåligt i den 19:e minuten av första halvlek, när Plucerchiati tog ledningen med ett Pedrola-mål. Men i andra halvlek pressade Ducale hårt och uppnådde den välförtjänta kvitteringen i den 82:a minuten, med Cercati som skrev på. En av jämnåriga som lämnade korsfararna Fabio Pecchia Det leder ställningen med 14 poäng, två poäng före Venedig.

För sin del sa han: Barry De är fortfarande obesegrade efter sex dagar, även om det bara är resultatet av en framgång och fem oavgjorda matcher. Den senaste, deras fjärde i rad, kom i söndags i en fantastisk 2-2 hemmamatch mot Catanzaro. I San Nicola-matchen tog det rödvita laget ledningen i den 28:e minuten genom Koutsubias, men de kom tillbaka från Kalabrien med mål av Sonas (30) och Verna (45+1). I början av andra halvlek gjorde dock den grekiske mittfältaren för hemmalaget ställningen igen till 2-2. Därav bildas Michele Mignani Hans poäng steg till 8 poäng, och han är kvar i kvalificeringszonen.

Hur man ser matchen på TV och livesändning

Matchen mellan Parma och Bari, som är planerad till avspark klockan 20.30 onsdagen den 27 september 2023, kommer att visas live på TV på Sky Sports betal-TV-satellitplattform och streamingplattform DAZN.

Se även  Mästare: Inter i semifinal och nu derbyt med Milan - Calcio

Den förväntade laguppställningen till Parma-Bari-matchen

Parma (4-2-3-1): Ciccizzo del Prato, Osorio, Cercate, Zagaritis; Estevez, Burnaby; man, som, mahila; Siolak. tränare: Fabio Pecchia.

Barry (4-3-1-2): Breno. Dorval, De Cesare, Vicari, Frabotta; Koutsoubias, Maiello, Maita; Moraccioli, Sibelli; Diao. tränare: Michel Mignani.

Prognoser

På tal om att förutse matchen så borde balansen mellan två distinkta lag inte saknas. Enligt vår mening kan du välja taggen bra 1x+under 3,5 Noterat till 1,53 av GoldBet (500€ sportbonus + virtuell bonus lika med 5€ + 250€ spelbonus). Alternativt kan du spela taggen × Första halvlek Med bättre odds på 2,05 från Better, som de erbjuder till nya kunder. Äntligen alternativet Under 2,5 Den erbjuds till 1,65 av sisal.