Följ loppet live

Uppdatera livesändningen

Juventus nästa generation Vicenza, match

49′ – Vicenza försöker, Ronaldo engagerar Crespi från distans.

21.39 – De officiella uppgifterna för kuponger som säljs till Allianz är 21572.

47′- Juventus mål – Sule tar en smyg frispark med Iacobuchi som avvisar på ribban, Ealing snabbast på returen och utjämnar med sin nick.

46′- Återhämtningen har börjat hos Allianz.

21.35 – Torino-tränaren Ivan Juric var också på plats på läktaren.

21.20 – Ferrari återvänder till omklädningsrummen
”Vi har fördelen, vi måste göra allt vi kan för att behålla den i den här andra halvleken.”

45 + 3 ’- Första halvlek slutade med att Vicenza avancerade i finalen.

44′- Juventus chans – Savona gjorde ett utmärkt inlägg och Ealing sträckte sig efter bollen och nickade precis utanför mål.

41 ’- Första bytet även för Vicenzainne i Cappelletti och utanför Ierardi.

39′ – Innehöll glädjen hos mittbacken som fick byta på grund av ett muskelproblem. Vicenza väntar just nu bland de tio bästa för att ersätta försvararen.

38′- Mål VICENZA – De rödvita utnyttjade tomgångsbollen, och Ronaldo satte en giftig boll i mitten av bollen, som Irardi slog till, men det var Stramaccioni som tillslut rörde och tyvärr avvisade bakom Crespi.

34′- Brambillas första ersättarePalumbo och ta ut den skadade Iocolano.

32′ – Matchen avbröts just nu på grund av ett problem på Iocolano. Mittfältaren tvingas lämna planen, åtföljd av sjukvårdspersonalen. Nr 20 tårar när man lämnar stadion.

28′ – Utmärkt arbete från Pecorino, anfallaren hoppar Ierardi och skjuter i mitten och Ndiaye är bra på att skjuta från en hörna.

Se även  VM 2022, FIFA en enda röra om medborgerliga rättigheter. "Nej till Captain Rainbow-lag eller så är det ett gult kort." Lag: "Ett aldrig tidigare skådat beslut"

25′ – Vicenza Ferrari försöker igen, men den här gången är hans nick inexakt och avslutar utanför.

23′ – Nu är det Vicenza som stänger Juventus på egen planhalva.

20′- VICENZAMÖJLIGHET
Utmärkt spel av Begić till vänster, ett inlägg i mitten riktat mot Ferraris huvud som slår och skickar mot mål, men återigen flyger Crespi och passar.

17′- Vicanza chans – Ronaldo slog ett skott utanför området, men Crespi var för bra på att säga nej, och då sköt Juventus-försvaret en hörna.

13′- juve chans – Soulé hittar Pecorino som ansikte mot ansikte med Iacobucci slår hårt och servar brett.

8 ’- En livlig match under dessa första minuter.

6′- juve chans – Iocolano tar frisparken perfekt, rör vid Stramaccioni och missar målet.

4′ – Brambilla-laget började starkt.

1′ – Matchen har börjat på Allianz. Allegri, Danilo, Padwin och Pensolio kommer också att finnas på läktaren för att se matchen och Juventus unga spelare.

Juventus nästa generation Vicenza, officiella laguppställningar

Juventus nästa general (3-5-2): Crispi, Riccio, Polly, Stramaccione; Savona, Iocolano, Sersanti, Pisagio, Ealing Jr.; Soleil, Pecorino. alla. Brambilla.

VICENZA (3-4-3): Jacobucci. Ndiaye, Irardi, Sandon; Dalmonte, Ronaldo, Jimenez, Greco; Della Morte, Ferrari Bejek. Alla är ödmjuka.