Fiorentina – Verona 0-0: Livenyheter live

Stad: Florens
    Kapacitet: 47 415 åskådare13:23

Fonti: Getty Images
  • I Franchi är allt klart för matchen Fiorentina – Verona, den sextonde omgången av den italienska ligan.13:23

• Viola-laget, som precis har kvalificerat sig till åttondelsfinalen av konferensen, söker kontinuitet i resultaten i turneringen för att stärka den europeiska regionen; Framme är de gula och blå, näst sista och färska från tre raka dragningar, i behov av säkerhetspoäng.13:29

• Här är laguppställningarna. Fiorentina med en 4-2-3-1-uppställning: Terracciano – Kayode, Quarta, Ranieri, Biraghi – Mandragora, Maxime Lopez – Ikone, Beltran, Sutil – nere. Tillgängliga: Christensen, Vanucci, Pieruzzi, Milinkovic, Mina, Parisi, Arthur, Amatucci, Infantino, Barac, Bonaventura, Brecalo, Kouame.14:18

• 4-2-3-1 även för Verona: Montipo – Czachoua, Heen, Magnani, Terracciano – Hungla, Suslov – Ngong, Folorunsho, Lazovic – Djuric. Tillgängliga: Berardi, Pirelli, Amioni, Dawidovic, Coppola, Doig, Mbula, Saponara, Serdar, Callon, Cruz, Cabal, Henry, Bonazzoli.15:36

• Italienaren väljer Icone-Beltran-Sutil bakom ner. Mandragora och Maxime Lopez på mittfältet.14:08

• Duda blev utesluten och Hongla spelade. Baroni återställer Hen och Magnani i mitten av försvaret och förlitar sig på Djuric i attacken med stöd av Ngong Folorunsho Lazovic.15:46

• Uppvärmningsfaserna är över och matchen som coachas av Ferreri Capote börjar snart.14:20

• 1′

Starten av matchen mellan Fiorentina och Verona, bollen går till gult och blått.15:02

• 1′

Verona möjlighet! Terracciano tvekar att använda fötterna, Folorunsho stjäl bollen från honom och målvakten tappar den, och Ferreri Capote fortsätter spela.15:03

• 2′

Ferrieri Caputi kallades tillbaka till VAR för att se Terracciano-Folorunsho-kontakten.15:04

• 2′

Straffspark för Verona! Ferreri Capote, efter att ha granskat bilderna, tilldelar det gulblå laget straffen, vilket är Terracciano nonsens.15:04

Se även  Australian Open - huvuddragning, Beretini Murray på plats! Eventuellt 3T Sinner-Musetti, Cocciaretto Fishing Rybakina
  • 2′

Terracciano varnade för strafffel.15:05

• 3′

Straffspark räddad! Lågt skott från Djuric, Terracciano springer ut och blockerar, även täcker Suslov, Ngong missar ett kryss dramatiskt.15:09

• 4′

Lazovic till vänster, Kayode sköt hem matchens första hörna.15:07

• 6′

Högt tryck från giallobello, ett mycket mjukt anfall från viola.15:08

• 7′

Sutil fokuserar från vänsterkanten och hans högerfotspassning passeras av Magnani.15:08

• 8′

Pole Verona! Inlägg från Tchachua, nick från Lazovic, skott från Ngong, Terracciano lyckades instinktivt vända in den i stolpen.15:11

• 10′

Violorna försöker höja tyngdpunkten, men de kämpar för att bygga.15:14

• 12′

Kors från Biraghi från vänster, Heen hoppar högre än Enza.15:14

• 13′

Ikone skickar ett nickmål ner, men det är offside15:15

• 14′

Ranieri är på marken och spelet stoppas för en stund.15:18

• 16′

Kasta ner, Montepu kommer först.15:18

• 18′

Otillåtet mål för Fiorentina! Frispark tagen av Biraghi, utmattande kontroll från Nzola som satte sin vänstra fot bakom Montepu. Ferreri Capote diskvalificerad för handboll15:20

• 20′

En crossboll från Mandragora flyger in i straffområdet och Hain rensar bort den med en nick.15:30

• 22′

Fjärde skottet, Sutil offside.15:24

• 24′

En lång fras från Viola, Yellow and Blue väntar på sin egen planhalva.15:27

• 26′

Han klarar av en kort boll från Montepo och avancerar i mitten men förlorar en-mot-en med Hen.15:28

• 29′

Djuric nickade framåt för Terracciano, men målet förstördes av Lazovics offside.15:31

• 31′

Verona möjlighet! Folorunsho slår ett lågt skott bakifrån, Ngong slår ett säkert skott, ett mirakel från Terracciano.15:33

Se även  Pogba testade positivt för doping (testosteron): avstängd av National Anti-Doping Tribunal
  • 33′

Sutil missar två lätta bollar, sirener ljuder från läktaren och Viola klagar över solen.15:35

• 35′

Ngong frigör sig på kanten av mål, och hans vänsterfotade skott går över ribban.15:37

• 36′

Biragi varning, vänta på Ngong.15:38

• 36′

Ngong lämnar Biraghi omedelbart och Ranieri vänder sig till hörnet.15:38

• 37′

Från en hörnspark avleddes Folorunshos vänstra fot ofrivilligt bakåt av Hen.15:39

• 39′

Ikone går till höger och Magnani stoppar honom i hörnet.15:40

• 41′

Frispark från Suslov på vänsterkanten.15:43

• 42′

Sutil accelererar nerför vingen och Hain är välplacerad.15:44

• 44′

Lazovic fångar Folorunshus snitt inne i området med huvudet från ett utmärkt läge och missar målet.15:46

• 45′

En minuts stopptid.15:47

• 45’+1′

Slutet av första halvlek. Fiorentina – Verona 0-0, Terracciano räddar en straffspark från Djuric.15:48

• Fel tillvägagångssätt från Viola, Gialloblu, trots att halvan var full av möjligheter, kunde inte avancera. Venediglaget tilldelades en straff efter bara 30 sekunders spel: dårskap vid fötterna på Terracciano, som kompenserade för det genom att hypnotisera Djuric från platsen. Viola-målvakten förblir den absoluta hjälten och räddar två eftertryckliga räddningar från Ngong. En steril och bleka toskansk medborgare gjorde mål efter att ha undersökts med sin hand, och målet underkändes.15:52

• Italiano behöver studera alternativ och öka kvaliteten på anfallsspelet; Baronerna måste hitta mer sammanhållning framför mål.15:54

• 46′

Fiorentina byte. Maxime Lopez stannar i omklädningsrummet och gör plats åt Arthur.16:10

• 46′

Fiorentina byte. Sutil kommer inte ens tillbaka, Italiano tar in Kwame.16:10

• 46′

Fiorentina byte. Italienaren ger upp, Barac kommer in och Beltran siktar.16:10

Se även  Formel 1, gratis liveträning i Miami: Ferrari letar efter fart | FP - direkt
  • 46′

Verona alternativ. Amiouni tar Amiounis ställe.16:10

• 46′

Filmningen börjar. Fiorentina – Verona 0-0, Viola manöver.16:10

• 47′

Ikone kommer tillbaka från vänster, och hans skott träffar ribban.16:07

• 48′

Inlägg från Suslov, Terracciano rensar, returinlägg från Ngong, Ranieri sätter den i hörnet.16:09

• 49′

Från en hörna skickade Amiouni en svag nick, och Terracciano samlade in bollen.16:09