Fiorello, läkaren var tvungen att ge honom diagnosen: ”Melanom i ryggen …

Rosario Fiorello upptäckte plötsligt sjukdomen. Diagnosen var mycket tydlig: ”posteriort melanom.”

Rosario Fiorello är en fantastisk italiensk showman som erövrade hela Italien med sin sarkasm och förmåga att underhålla lite. Han började sin väg i underhållningsvärlden tack vare sin beslutsamhet och fyndighet.

Den sicilianska showman började sin karriär i ResortsMen dess paradox tar inte lång tid innan den visar sig. Med tiden kunde Fiorello etablera sig i underhållningsvärlden och erövra hela Italien.

Förut visste du bara vem som uppskattade ditt arbete, nu låter sociala medier dig få synpunkter från de som inte uppskattar dig. Detta håller på sätt och vis de som åtar sig uppgiften med fötterna på jorden och undviker att känna sig som en gud på jorden.”, sa Fiorello under en exklusiv intervju på TG1.

för honom ÖdmjukhetI själva verket gjorde det honom till en av mästarna för nationell underhållning som kunde vinna miljontals offentliga godkännanden.

Fiorello, upptäcker den hårda diagnosen

Fiorello är en stor personlighet på tv-scenen och ger alltid fantastisk underhållning till den italienska publiken. Efter den stora framgången med Sanremo-festivalen erkände showmannen detta Bara en ånger i hans liv: ”Jag skämtar alltid om skolan, jag var inte dålig, mitt problem var närvaro: när jag gick var jag bra! Jag ville plugga mer”.

Trots allt var Fiorellos professionella karriär imponerande och full av framgångar. Efter att ha nått nästan 40 år av sin karriär har sicilianaren byggt ett lyckligt liv och delar alla sina prestationer med sin fru Susana Biondo Som han varit förknippad med i cirka 27 år. Det var dock ingen brist på mörka stunder och Fiorello fick också möta ett av dem Hemsk diagnos Han kom plötsligt.

Se även  Den är också åter i luften - Libero Quotidiano
Fiorello, dålig diagnos – Credit Ansa Foto – Tendenzediviaggio.it

Hård diagnos: ”posteriort melanom”

Rosario Fiorello, en kabaréartist och showman älskad av Italien, fick också möta olyckliga stunder i sitt liv. Händelserna i avsnittet går tillbaka till 2015, då han under en läkarundersökning fick… Dålig prognos. Showmannen genomgick en akut operation för att undvika det värsta och var den som var direkt inblandad i att berätta historien i detalj.

Med samma medkänsla som han närmar sig sin karriär, sa Fiorello: ”Jag har opererats Hudcancer i ryggen. Hudläkaren ville undersöka allt, från hår till penis, och kolla efter födelsemärken. Jag drog ner mina underkläder och tog fram monstret medan han tittade på mig: ”Du har sju mullvadar.” Så jag sa: Vad ska vi göra? Han tog dem från mig direkt. De gav mig narkosinjektioner på min penis. Jag stannade i tjugo dagar som ett presentpaket. Jag var helt bandagerad och jag hade en knöl”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *