lördag, juli 13, 2024

”Filippos familj bad honom att förlåta honom, vilket var omöjligt”

Datum:

VIGONOVO – ”Familjen Turetta kontaktade oss och bad om att förlåta Filippo. Jag svarade aldrig, jag förnekade det inte, och i detta ögonblick är jag inte redo att förlåta. Talaren Andrea Camarotto, morbror till Giulia Cechettin, bror till hennes mor Monica, dog i cancer ett år före den unga kvinnans död Med ett meddelande på sociala medier uttrycker Giulias farbror sin ilska över informationen som släppts från utredningsrapporterna om Filippo, där han beskriver metoderna för att döda kvinnor.

Nyheter

”Jag hoppas att din familj kommer att lämna dig ifred – skriver han – med dina värsta mardrömmar. Annars är det ingen idé att svara på det meddelandet från ett halvår sedan. Meddelandet skulle vara en begäran om att förlåta Filippo från familjen Duretta, som har varit tyst sedan november förra året, samtidigt som de alltid har upprätthållit relationerna med Sechetin ”Jag vet att Filippos föräldrar skrev till Gino under semestern – förklarar Camerotto – och de försökte få honom att förlåta sin son. Jag vet inte vad han svarade men de skrev också till mig och jag svarade inte. Jag vill inte skylla på Filippos föräldrar, och jag tror inte att Gino gör det heller, i hopp om att deras är ett försök till försoning dikterat av ärlig hjärtesorg och inte ett oförsvarligt sätt att göra ljus över deras sons situation. Förlåtelse kommer när de inte försöker bryta Filippo ur fängelset eller i alla fall få honom att utstå det straff han förtjänar. De måste försörja vår familj till 100 %, först då kan vi prata om förlåtelse.”

Se även  "Dalarnas arv, våra fäders historia"

Arzu
Arzu
"Internet maven. Arrangör. Musikförespråkare. Oursäktande banbrytare för mat. Analytiker. Twitter-fanatiker."

Populär

Mer som detta
Related