Feralpizalo Catanzaro 3-0: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du tittade på FeralpiSalò-Catanzaro 3-0 livestream med oss ​​så ses vi i nästa omgång av Serie B Championship!16:13

• I nästa omgång tar Catanzaro emot Palermo medan Feralpi Salo möter Lecco som bara är tre poäng bort.16:12

• Catanzaro slösade bort ett utmärkt tillfälle att komma nära toppen och ligger kvar på sjätte plats med 33 poäng.16:10

• FeralpiSalò har, trots att han slutat sist i tabellen, samlat på sig tio poäng på sina senaste fem matcher mot högre rankade lag. Han kom till Spezia med 17 poäng.16:09

• Ett välförtjänt resultat för värdarna som nästan inte fick något, och efter att ha tagit en snabb ledning (5 poäng) med ett Corvallidis-skott som assisterades av De Molfetta skötte man spelet lugnt tills man dubblade sin ledning i den 60:e minuten med mål från en motattack. Av Compagnon, lanserad igen av Kourfalidis. På stopptid (98') är La Mantias sista stämpel en straffspark.16:07

• 90'+9'

Slutsignal! Feralpisallo – Catanzaro 3-0 (5' Corvalides, 60' Companion, 98' La Mantia).16:04

• 90'+8'

Mål! Feralpisallo – Catanzaro 3-0 LA MANTIA Missa inte från elva meter!

Kolla in Andrea La Mantias spelarprofil16:03

• 90'+8'

Fulignati har blivit varnad.16:02

• 90'+8'

Straffspark för Feralpisallo!16:01

• 90'+8'

Domaren går för att granska handlingen.16:01

• 90'+7'

Feralibisalo möjlighet! Dubickas inledde en kontring och försökte skjuta men hanterades på ett tveksamt sätt av Fulignati.16:00

• 90'+2'

Gult kort till La Mantia.15:55

• 90'+1'

Verna försökte skjuta med en assist från D'Andrea: bollen var för svag.15:54

• 90'+1'

Sex minuters stopptid.15:54

• 89'

Trippelbyte för Feralpasalo: Corvalides, Botic och Felici ersätter Hergelegio, La Mantia och Tonetto.15:53

• 88'

D'Andrea, som går förbi en försvarare på högerkanten och sedan försöker skjuta bollen med vänstern: bollen går ut.15:51

Se även  En spion vandaliserade omklädningsrummet. Namnet förvånar alla
  • 85'

Vivarini provar allt och ersätter Veroli med Donnarumma.15:48

• 82'

Gult kort till Ferroli.15:45

• 81'

Botic tar över, och Folignati blockerar bollen utan problem.15:45

• 78'

Catanzaro kämpade för att hitta utrymme att svara: FeralpiSalò försvarade mycket bra.15:41

• 76'

Vandeputte åtalades för att ha protesterat.15:39

• 71'

Dubbelväxling även för FeralpiSalò: Compagnon och Di Molfetta åker till Dubickas och Zennaro.15:35

• 70'

Ytterligare en dubbel förändring för Catanzaro med utträdet av Pontisso och Setum och inträdet av Bombetti och Oliveri.15:34

• 68'

Gult kort till Pontisso efter att ha slagit Fiordelino hårt.15:32

• 64'

D'Andrea försökte genast springa ner på högerkanten, men Vandeputtes genomspelande boll hamnade bakom.15:28

• 63'

Dubbelbyte för Vivarini, med Sonas och Piaschi som lämnar och D'Andrea och Ambrosino kommer in.15:27

• 60'

Mål! Feralpisalo – Catanzaro 2-0. ett företag! Corvallidis släppte lös honom på kontringen, centerforwarden hoppade förbi Brighetti och träffade Folignati vid den närmaste stolpen!

Ta en titt på Mattia Compagnons spelarprofil15:26

• 58'

Scognamello! Catanzaros mittback försöker från utanför straffområdet, men Pizzignaco klarar av för en hörna.15:21

• 55'

Catanzaro chans! Biaschi korsar högerfoten framför målvakten, men försöket – varken ett skott eller ett inlägg – blockeras av försvaret.15:19

• 50'

Vandeputt bryter sig loss från vänster och slår in från höger: Pitzinaco tacklar med viss svårighet, sedan ger försvaret plats.15:14

• 45'

Andra halvlek börjar på Garelli Stadium i Piacenza. Feralpisalo-Catanzaro 1-015:08

• Det är inga förändringar av tränarna under pausen.15:01

• En utmärkt första halvlek för värdarna, som tog ledningen redan efter fem minuter med det andra målet i ligan av den grekiske mittfältaren Korvallidis, assisterad av en assist från De Molfetta. En halvtimme senare reagerar Catanzaro, som utmanar Pizzinaco med Vandeput.14:53

Se även  5 ej kvalificerade för den nionde dagen
  • 45'+2'

Första halvan av matchen är slut. Feralpisallo – Catanzaro 1-0 (5' Corvallidis).14:51

• 45'+1'

Angriparen befann sig dock i en oregelbunden position.14:50

• 45'

Compagnon stör en lös boll inne i området och den träffar ribban!14:50

• 42'

Ballestrero ingrep vid gränsen i Biasi: Allt var bra.14:47

• 39'

Martella passerar ett kors till Balestrero och Folignati ingriper.14:43

• 38'

Gult kort till Verna: Högt ben på Fiordellino.14:43

• 32'

Vandebot! Catanzaro ytterförsöker ett skott från kanten: utmärkt svar från Pizzignaco.14:37

• 31'

Catanzaro chans! Iemmello kontrollerar området och släpper bollen till kanten för Pontisso: det högerfotade skottet är mitt i mitten och kontrolleras enkelt av Pizzignacco.14:37

• 26'

Feralibisalo möjlighet! Corvallidis från utanför området blockerar försvararen. Då sköt Di Molfetta utanför mål!14:31

• 25'

Di Molfetta passerar ett kryss in i mitten från höger, och Folignati avvisar det med knytnävarna.14:29

• 23'

Catanzaro chans! Emilo tar emot bollen mitt i straffområdet, vänder och skjuter högt från ett utmärkt läge!14:28

• 21'

De Molfetta åtalades också för att ha protesterat.14:26

• 21'

Gult kort till Felicie för att han stoppade Catanzaro.14:26

• 19'

Det andra målet i turneringen var för greken Feralpi Salou mittfältare Christos Kourvalidis.14:24

• 16'

Fiordelino försöker en crosspassning från mitten av planen till bortre stolpen, men bollen går ut utan att någon av hans lagkamrater kan ingripa.14:21

• 12'

Di Molfetta försöker från utanför straffområdet efter ett ensamt anfall: bollen går utanför mål.14:19

• 9'

Feralibisalo möjlighet! Utmärkt utgångspunkt från Felici på vänsterkanten, som korsar och sedan skjuter rakt till närmaste stolpen: Folignati gör om till en hörna.14:15

Se även  Senaste förhandlingar och marknadsnyheter första hand
  • 5'

Mål! Feralpisalo – Catanzaro 1-0 Corvalides! Mittfältaren tar emot bollen från Di Molfetta på kanten av området: hans högerfotsskott lämnar ingen chans för Folignati!

Ta en titt på Christos Kourvalidis spelarprofil14:12

• På Garelli Stadium i Piacenza är allt klart. Matchen mellan Feralisalo och Catanzaro börjar.14:06

• Matchen döms av domaren Giovanni Airoldi, assisterad av assisterande Mundine och Pagliardini och fjärdedomaren Anding. Paterna och Zoverli i Var respektive Avar.13:52

• För Catanzaro är det två förändringar jämfört med förra matchen: Katsiris och Krajniks utträde och Setomes och Ferrolis inträde.13:49

• FeralpiSalò spelar med samma laguppställning som i matchen mot Sudtirol.13:46

• Officiell formation: Catanzaro svarar med en 4-4-2-formation: Folignati – Setome, Scognamello, Brighenti, Ferroli – Sonas, Verna, Pontesso, Vandeput – Emilo, Biasci. Tillgängliga: Krastev, D'Andrea, Sala, Stupa, Bombetti, Borelli, Krajnc, Oliveri, Miranda, Ambrosino, Katsiris, Donnarumma. Alla Vivarini.13:45

• Officiell formation: Feralpi Salo bildar en 3-5-2 formation: Pizzinaco – Balestrero, Cipitelli, Martella – Bergonzi, Corvalides, Fiordellino, De Molfetta, Felici – Compagnion, Bottic. Tillgängliga: Tonetto, Voltan, Dubecas, Pilati, Zenaro, Hergelegio, Verziletti, Minnelli, Volpi, Parigini, La Mantia, Petrelli. Allt, saffran.13:40

• Catanzaro fick tre poäng i den senaste matchen, i en rafflande match mot Lecco som han vann med 5-3. Det ligger på sjätte plats i tabellställningen med 33 poäng, direkt i slutspelszonen.13:35