fredag, juli 12, 2024

Fedez återvänder till sjukhuset? Återvänder till Instagram mellan dropp och ny retur

Datum:

I karusellen som Fedez delade för några minuter sedan dyker ett guideskott upp: en hand, ett dropp och vad som tydligt ser ut som en sjukhusmiljö. Bilden kom precis…

  • alla Artiklar Från hemsidan och även från applikationen
  • Insikter och nyhetsbrev Exklusiv
  • jag Podcast Från våra signaturer

-eller-

Registrera dig för en prenumeration genom att betala med Google

Specialerbjudande

Specialerbjudande

en gång i månaden

6,99 euro

1 euro per månad
I 6 månader

Välj nu

Då endast 49,99 euro Istället för 79,99 euro per år

I karusellen som Fedez delade för några minuter sedan dyker ett guideskott upp: ett ett tusenden dropp Och något liknande A miljö klart sjukhus. Bilden kommer några dagar efter att ryktena om det dementerades Återhämtning: Vissa källor hävdade faktiskt att sångaren var tillbaka i San Raffaele i Milano.

Har Chiara Ferragni en ny pojkvän? Romantisk hängivenhet från Capri väcker skvaller: Här är vem den var avsedd för

Det var indiskretionen som offentliggjordes Alessandro Rusica, känd som socialutredaren, skrev på Instagram: ”Folk som arbetar på sjukhuset varnade mig igår. Fedez ligger i San Raffaele, Milano. Som jag alltid sa till dig är Fedez sjuk, det finns ingen anledning att förneka det, han har haft en svår sjukdom, så det är inte lätt att ta sig ur det. Som alltid har han sin assistent Eleonora och hans familj med sig. Jag tror att vi inte kommer att se honom på sociala medier på ett tag eftersom han är sjuk. Vi önskar honom lycka till.”

Se även  Miss France 2024 kritiserar på sociala medier: "Hennes hår är tunt och väldigt kort..

Avslag

Men sent på morgonen fredagen den 14 juni förnekade den milanesiska rapparens följe, som intervjuades av veckotidningen Oggi, officiellt ryktena: ”Nyheten om att Federico är inlagd på sjukhus är en bluff. Det är inte första gången det händer.” Och det var också Fedez själv som lugnade sina kära fans: ”Hej alla. Jag ville försäkra dig om att jag mår bra. Jag hade några problem i helgen, men inget allvarligt. ”Jag vet inte varför de säger att jag är döende.”

Hunden som ser ut att likna Paloma

Men det är inte allt: bland bilderna som publicerats av Fedez finns en hund som verkar likna Paloma, golden retriever som stannade hemma med Chiara Ferragni efter att paret separerat. Kommentarerna på sociala medier är vilda, mellan de som tror att hunden är Paloma och de som istället tror att det är en ny 4-bent vän, också för att sångaren för några dagar sedan hade meddelat uppbrottet (också) med hunden : ”Jag är inte glad, jag är inte glad. ”Jag hade en hund som jag passade uteslutande och nu ser jag honom inte längre… Jag skrattar åt honom, och jag tar det hela på det sättet annars tar jag på mig pappvingar och kastar mig från balkongen.”

© Alla rättigheter reserverade

Läs hela artikeln på
Profet

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related