Europa League, Atalanta-Rakov Czestochowa 2-0, rapportkort: De Ketelaer svämmar över, Zappacosta och Ruggeri applåderar

Atlanta rapportkort

John Musso 6,5: Ifrågasatt vid endast ett tillfälle (Ledermans kontring i den 75:e minuten, 2-0), svarade han som en hjälte, med en mycket effektiv utgång med fötterna.

Rafael Toloy 6: Helt klart lugn kväll. Yeboah och hans följeslagare passerar praktiskt taget inte genom hans område.

Vikt DJIMSITI 6,5: Säker i försvaret och som alltid väldigt proaktiv i anfallet. I slutet av matchen var han med en nick nära att göra 3-0, men den räddades underbart av Vladan Kovacevic.

Giorgio Scalvini 6: Se rapportkortet för Rafael Toloy.

David Zappacosta 7: Han plöjer högern med stor personlighet och mästerskap. Assisten till CDK:s huvud, 4 minuter in i andra halvlek, var helt enkelt perfekt.

Dahl 76′ Emil Holm 6: Den före detta högerkanten från Spezia blev omedelbart aktiv och var nära att göra ett hattrick i finalen med akrobatiska drag.

Martin de Rhone 6.5: Som alltid, stor beslutsamhet på mittfältet. Han lämnar scenen strax efter speltid på grund av ett tarmproblem (enligt hans erkännande på sociala medier).

Från 62′ Ederson 7: Inte ens fyra minuter efter sin introduktion, på uppgång, skrev han på 2-0-finalen, vilket avslöjade sina förberedelser och sina utmärkta val av timing i sina bidrag.

Ederson (Atalanta – Rakovo Czestochowa)

Photos credit Getty Images

Tune Copminers 6: Viss bra vertikalitet, även om det är mindre flashigt än andra förhållanden.

Matteo Ruggeri 7: Som Zappacosta, men till vänster, huvudpersonen med en överväldigande prestation. Det vinnande krysset nickades hem av Ederson Silva i den 66:e minuten.

bild

Charles de Ketilairi (Atalanta Rakov Czestochowa)

Dahl 90’+2 Mitchell Packer: Sh.

Louis Muriel 6.5: Bra utbyten med Lookman och CDK. Han är definitivt bättre mellan raderna än som första anfallare.

bild

Luis Muriel (Atalanta BC vs Rakov Czestochowa)

D 62′ Alexei Miranchuk 6: Det hjälper genast hela anfallsfasen med bra tempo.

Ademola Lookman 6: Han försöker på alla sätt, särskilt i första halvlek, men målet fortsätter att förfölja honom. Faktum är att framför en spegel kan det vara ännu mer uppenbart.

bild

Ademola Lookman (Atalanta – Rakov Czestochowa)

Från den 76:e minuten, Mario Pasalic 6: I den 91:a minuten satte han med vänsterfoten De Ketelaers (oanvända) boll till en 3-0-ledning. Direkt efter det gick han till en girig motattack i vinden.

Mr. Gian Piero Gasperini 7: Trots det tunga smällen som Scamaka fick (en månadslång uppsägning) är hans lag fortfarande vid liv. Den europeiska (resan) börjar på bästa möjliga sätt.

Sidan för Rawow Czestochowa

(3-4-2-1): Kovacevic: 7 röster; Rakovitan 6, A. Kovacevic 6, Rundek 6,5; Sorescu 6,5, Papanikolaou 5, Berggren 5,5 (71′ Lederman 6), Plavsic 5,5 (78′ Jean Carlos Silva); Kocherjin 5,5 (61′ Cibula 6), Zolinski 5,5 (70′ Karnak 5,5), Yeboah 5 (61′ Kittel 5,5). Alla.: Swarga 5.5.