En fitnesscoachs hemlighet som aldrig blir gammal

”Du är inte längre en 40-åring, men du kan vara oemotståndlig i alla åldrar.” Med detta uttalande Coco Chanel Du har träffat poängen. För en kvinna representerar fyrtioårsdagen ett viktigt skede: hon har nått en viss medvetenhet, hon har blivit medveten om sig själv både fysiskt och mentalt och är inte nöjd, tvärtom, hon vill det bästa och vill inte ha det. Ge upp att hålla dig i form. Detta bevisar det nelly ellis, 57 år gammal, fitnesstränare, från Melbourne, Australien. till'tränare Han sa att han oftast lyckas chockera människor när de får reda på hans verkliga ålder.

Text av Nikki Ellis

För Nikki Ellis är träning bra för hennes hälsa. ”Jag gör mig redo eftersom jag snart kommer att fira min 58-årsdag – förklarade Nikki Ellis för News.au -. De flesta tror att jag är i början av 30-årsåldern. Men så är inte fallet, jag är nästan 60. Vad är det min hemlighet Träning och hälsosam kost Mitt fokus ”Min träning är främst muskelfokuserad. Det betyder att jag försöker prioritera styrketräning.”

Nikki Ellis tillade: ”Jag äter mycket frukt och grönsaker och försöker äta 100 gram protein om dagen. Jag älskar fullkorn och föredrar att äta nyttiga fetter. Mitt mål är att följa en diet som kan bibehålla min hälsa för så länge som möjligt utan begränsningar. Jag gillar att ha kul och äta.”

Träningstränaren förklarade att hon tränar fyra till fem dagar i veckan och älskar att gå med sina hundar och går i genomsnitt 10 000 steg om dagen.

Se även  3 saker som ingen vet om diabetes: här är vad du ska se upp med

© Alla rättigheter reserverade

Läs hela artikeln på
Leggo.it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *