”Det är galet, jag sa inget dåligt” (video)

Beatrice Luzzi är upprörd över Ciro Petrones beteende mot storebror.

jag Relationen mellan Beatrice Luzzi och Giuseppe Garibaldi Det är fortfarande ett diskussionsämne i representanthuset Storebror. bland alla, Cerro Petron Han uppgav att skådespelerskan enligt hans åsikt var mycket mer fängslad än pojken. Men uttalandena behagade inte alls den berörda personen.

Ciro Petron var förvirrad

Ciro Petrone hamnade förbi Beatrice Luzzi. Anledningen? Beteendet hos den unga tävlande som under den senaste livesändningen av Storebror Han avslöjade sina sanna tankar om det nya paret, vilket upprörde skådespelerskan lite. pratar med Giuseppe Garibaldi och FiordalisoFaktum är att Beatrice inte dolde sin sorg missnöje:

Ciro sa att han såg mig mer intresserad än Giuseppe och nu berättade han att han sa det live. Han sa att jag gillade honom mycket mer än honom, det verkar inte vara så elegant att säga, eller hur? Det verkar inte särskilt elegant för Sero att säga något sådant… Du kommer inte ihåg det men det är så, som han sa till mig förut.

Läs också
Micol Incorvia överraskar Antonella Fiordelese

lämnar köket, Blåklint mottagande Siro För att berätta vad som hände. FörvirradPojken avslöjade att han tyckte att skådespelerskans reaktion verkligen var överdriven:

Vad gjorde du? Jag sa till henne… Jag sa live att jag ser henne som mer intresserad än Giuseppe, så vad? Skämtar vi? Det är galet, till och med Giuseppe skrattade… Jag tror inte att jag sa något dåligt. vad är fel med det? Jag ser inte att hon är för upptagen, det gör hon…det är vad jag tror. Jag är trött på dessa värdelösa saker… Kan vi diskutera de här frågorna? Så vi kan inte prata mer här?

Ta reda på de senaste nyheterna om Storebror.

Se även  För alltid, Barbara | Gramelini kaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *