Courteney Cox, 57, pratar om åldrande och inser att ”jag ser faktiskt väldigt konstig ut med injektionerna”

Skådespelerskan Courteney Cox, 57, pratar om åldrande. (Foto: Steve Granitz/WireImage)

Courteney Cox Bekväm i hennes hud. Faktum är att vänner Stjärnan ser fram emot att fylla sextio.

”Jag känner mig ung. Jag har många vänner i trettioårsåldern och jag tänker inte ens på det,” sa Cox till söndagstider.

Det betyder förstås inte att det inte är svårt att tro att hon fyller sextioårsåldern om bara några år.

”Herregud, det är så svårt att höra eller säga. Jag kan inte tro det”, säger Cox, som spelar huvudrollen i den nya komedi- och skräck-TV-serien. lysande val. ”Det är inget fel med att vara 60, jag kan inte tro det. Tiden går så fort. Det råder ingen tvekan om att jag är mer jordad, jag har lärt mig mycket i mitt liv – vad jag tycker om, vad jag ska göra mest och vad man ska släppa taget om.”

En av sakerna som Cox gav upp var några kosmetiska ingrepp som fick henne att se ”falsk”. I en intervju 2017 med ny skönhetCox förklarade varför hon fick sina ansiktsfyllningar upplösta och ”lärde sig att omfamna” sitt riktiga ansikte. Nu, säger hon, är hon mer tillfreds med åldrandet.

”Det fanns en tid när du sa:” Åh, jag ändrar mig. Jag söker äldre människor. Och jag försökte jaga den [youthfulness] i flera år, sa hon söndagstider. ”Och jag insåg inte att, oj***, jag ser faktiskt väldigt konstig ut med att injicera och göra saker i ansiktet som jag aldrig skulle ha gjort nu.”

Cox sa att hon insåg att folk pratade om henne, och det ledde till en period då hon insåg: ”Jag måste sluta. Det här är bara galet.”

Se även  Dagens Lottodragning och SuperEnalotto-nummer tisdagen den 18 oktober 202...

Ändå sa Cox att det är lite konstigt att lida av medelåldern, vilket hon sa är lite otroligt med tanke på hur snabbt tiden har gått.

”Självklart kan jag relatera till att vara i den åldern där du är som ”Åh, wow, jag kan inte fatta att jag är här,” och [asking] Hon sa, ”Vad gör dig lycklig. Jag förstår helt medelåldersgrejer.”

En av sakerna som Cox inte upplevde under sin uppväxt var pressen från sociala medier, som ser henne som en upptagen mamma till 17-åriga Coco, hennes dotter med exmaken David Arquette. Hon är väl medveten om att Coco har hundratusentals följare på Instagram som tittar på hennes varje rörelse. Det är dock inte hennes favoritämne.

”Jag gillar inte att hon har dem,” sa Cox. ”Det är en konstig känsla för mig. Vad relaterar folk till?”

Vill du ha nyheter om livsstil och välmående levererade till din inkorg? Prenumerera här för Yahoo Live Nyhetsbrev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *