Michigans tränare Juan Howard träffar Wisconsins basketassistent för män efter nederlag

Michigans baskettränare Juan Howard sveper Wisconsin-assistenten Joe Grabenhafts ansikte i rad mellan lagen.

Wisconsins huvudtränare Greg Kard satte Howard i handskakningslinjen, med de två utbytta ord innan han blev omgiven av några spelare och tränare. Howard satte fingret på Cardins ansikte och tog tag i Cardins tröja, medan Grabenhaft kom mitt i scrumet. Howard sträckte ut handen och slog Grabenhaft i ansiktet.

Båda lagen började trycka och knuffa med Michigan forwards Moussa Diabate Och Terence Williams Ser ut att kasta slag. Wisconsin Guardian Jacobi Neath Det verkade vara ett slag.

”Jag gillade inte deadline de ringde, och jag är helt ärlig mot dig,” sa Howard. ”På den tiden tyckte jag att det var onödigt, speciellt eftersom det var en stor front… Jag tyckte att det var orättvist mot våra kamrater. Så det blev så.”

Grävlingarna sköt i höjden till 15 när kortets timeout togs med 15 sekunder kvar.

”Jag ringde deadline för att återställa 10-sekunders samtalet och han gillade det inte eftersom vi bara hade fyra sekunder på oss att få bollen halvvägs till banan,” sa Kart till CBS. ”Jag ville inte sätta in mina säkerhetskopior – alla mina bänkkamrater var med i matchen – jag ville inte sätta dem i en rostig position på fyra sekunder. Så jag tog en deadline och fick en av oss. Det gjorde han inte gillar det när det kom igenom. Jag låter det vara så och bandet visar resten.”

Wisconsin vann med 77-63.

Detta är inte Howards första möte med en motståndartränare sedan han tog ledningen i Michigan 2019. Vid fjolårets Big Ten slogs Howard ut för ett knivslagsmål med Marylands tränare Mark Durjan. De två huvudtränarna bytte ord innan Howard började gå mot Durjan och sa att Howard borde stoppas av sina assisterande tränare.

Se även  Saman Abbas, en annan fånge berättar historien om sin kusin under rättegång: "Detta är ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.