Champions League, Napoli – Milan 1-1, Rossoneri i semifinal – Fotboll

Neapel-Milano 1-1 Maradonas stadion Registrera För den andra delen av kvartsfinalen i UEFA Champions League. Rossoneri tog sig till semifinal tack vare en 1-0 vinst i den första omgången på San Siro. Piolis lag gjorde oavgjort (1-1) på Maradonas stadion efter att ha lett nästan hela matchen då båda lagen missade en straff. Ja, lottningen för Neapel har kommit Bara några sekunder kvar när det inte finns mer tid kvar att rycka till segern och överföra matchen till förlängning. Rossoneris kvalificering beror till stor del på försvarets exceptionella prestation, som tar allt det vitala utrymmet från Spallettis män och alltid tvingar dem att vända sig bort från Mignans mål.

Leo gör resten med ett av sina oemotståndliga drag som cementerar Girouds mål, efter att fransmannen fått en straff räddad av Merritt. Början är Neapel än den var i början bild 20 Milan tvingas spela i försvaret utan att kunna sätta en fot utanför deras halva. Piolis försvar höll sig väldigt bra med effekterna av motståndsattacken. Kalabriska Kvaratskhelia selar, Osimhen fångas i näven mellan Kagare och Tomori Och bara Hernandez lider av Politanos initiativ.

Giroud och Leo hyllar Milans ledarskap

I den 21:a minuten kunde Milan ta ledningen. Domare Marciniak avlossade straffspark för en foul av Mario Rui på Leao. Jerrod sparkar och Merritt rensar bort bollen. I mitten av första halvlek tog tävlingsandan över och i Napoli Politano fick då Mario Rui lämna planen för att ersättas av Lozano och Oliveira.

Olivier Giroud från straffpunkten

I den 43:e minuten gjorde Ndombele ett misstag när han stoppade bollen på Milans planhalva, vilket hamnade hos Liao. Portugisen startar snabbt på planens vänstra kant, passerar enkelt först Di Lorenzo och sedan Rahmani och lägger bollen framför mål där Giroud bara behöver röra den för att skicka in den i nättaket. Andra halvan äger rum med samma manus som första halvan: Napoli, som envist och med få idéer anfaller, och Milan, som tack vare sin fördel försvarar sig med ordning och reda. I den 36:e minuten kunde Napoli återuppta matchen. På en rusning i DiLorenzos territorium, rör Tomori bollen med en arm. Mainan räddade dock Kvaratskhelias straffspark till en hörna. Napolis återstående förhoppningar tog slut och Rossoneri hade inget kvar än att kontrollera matchen fram till Marchignacs slutsignal. Men några sekunder från slutet avledde Osimhen Osimhen Raspadoris kryss i nätet och gav fansen bara en illusion av miraklet som aldrig hände.