Catanzaro-Palermo 1-1: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack vare detta resultat behåller Palermo sjätteplatsen och behåller sin halvlitersfördel gentemot det kalabriska laget.22:27

• Efter 4 månader återvände Catanzaro för att göra oavgjort matchen och höjde sin poäng till 34 poäng i ställningen.22:27

• Tack för att du tålmodigt följer livesändningen! Vänliga hälsningar!! Tills nästa gång!!!22:28

• I nästa omgång spelar Catanzaro på Spezia Stadium, medan Palermo tar emot Bari på hemmaplan.22:27

• Ett rättvist 1-1-avslut mellan Catanzaro och Palermo och efter chansbrist i första halvlek slutade första halvlek överraskande med att värdarna tog ledningen med mål från Biaschi.Efter att ha slösat bort gästernas bästa chanser kvitterade Rosanero kl. inledningen av matchen. Andra halvlek, tack vare en underbar nick från Sejri. Kort därefter var Rosaneros nära att ta ledningen, men bollen, efter ett inlägg från Ranocchia, träffade stolpen efter en desperat räddning från Setum. Möjligheter är sällsynta och bara 3 minuter innan slutet slösar Insigne bort ett bra tillfälle.22:26

• 90'+5'

Matchens slutsignal. Catanzaro-Palermo 1-122:25

• 90'+1'

Fyra minuters stopptid.22:21

• 89'

Mancuso skjuter inifrån området från en snäv vinkel.22:20

• 87'

Byte av vingar för Palermo. Christopher Lund Hansen kommer ut och Giuseppe Aurelio kommer in.22:22

• 87'

Byte till Palermo. Den långe yttern Francesco Di Mariano kommer ut och mittfältaren Aljosa Vasic kommer in.22:21

• 87'

Insigne, frispelad från straffområdet, slår målvakten med en nick från ett utmärkt läge.22:19

• 86'

Försvarsbyte för Catanzaro. Davide Feroli kommer ut och Matthias Antonini Lowe kommer in.22:23

• 86'

Förändring i anfall för Catanzaro. Tommaso Biacci kommer ut och Matteo Stupa kommer in.22:18

• 85'

Ambrosino skjuter en boll utanför området, men bollen går högt.22:16

• 85'

Mancuso kan gå in i straffområdet, men istället för att skjuta missar han den bakre passningen och skickar bollen till sina motståndare.22:16

Se även  Regina köptes officiellt av den rumänska affärsmannen Manuele Ilari
  • 84'

Petricciones vänstra fot slutar bredvid kanten.22:15

• 82'

Ceccheronis nick från Insignes hörna och bollen hamnar högt.22:13

• 82'

Ett inlägg från Di Mariano från vänsterkanten skickades in i hörnet av Ferroli.22:13

• 79'

Förändring på Palermos mittfält. Filippo Ranocchia kommer av och Mamadou Koulibaly kommer in.22:12

• 78'

Byte för Catanzaro. Den korta yttern Mario Setum är borta och mittfältaren Andrea Oliveri är inne.22:11

• 78'

Byte på mittfältet för Catanzaro. Luca Verna kommer ut och Jacopo Petriccione kommer in.22:10

• 77'

Gult för Catanzaro. Nicolo Brighenti fick en varning efter en stark tackling i marken.22:08

• 76'

Gult för Palermo. Filippo Ranocchia fick en varning för oavgjort mot Vandeput.22:07

• 74'

Insigne skickar den till Mancuso, som glider in och försöker skjuta, men Folignati stänger bollen på sin utgång.22:06

• 73'

Ändring i anfall för Palermo. Eduardo Soleri kommer ut och Leonardo Mancuso kommer in.22:06

• 73'

Ändra Palermos anfallande vingar. Federico Di Francesco går ut och Roberto Insigne kommer in.22:05

• 68'

Vandeputt, från vänster, skickar bollen till Biaschi, som rör vid Feroli, vars skott med vänster fot går utanför.21:59

• 65'

I nästa hörna träffade Ambrosinos nick i stolpen.21:56

• 64'

Hörnspark från Vandeputte, nickad av Scogliamello, hörna räddad av Gomez.21:56

• 63'

Förändring i anfall för Catanazaro. Pietro Emilo kommer ut och Giuseppe Ambrosino kommer in.21:57

• 63'

En boll från Sonas inne i straffområdet träffar försvaret för en hörna.21:54

• 60'

Repris av Di Francesco, som lägger in bollen från vänster, räddad av Folignati.21:51

• 59'

Fulignati blockerar Ranocchias hörna med en hög knytnäve.21:50

• 53'

En snärt från Ranocchia på vänsterkanten, som går in i området och sätter in bollen i mål. Setum återhämtar sig, vänder och skickar bollen mot eget mål. Bollen passerar hela linjen men går inte in.21:44

Se även  Osimhens agent: "Victor blev hånad av en Napoli-film. Vi överväger rättsliga åtgärder"
  • 50'

Cross från Vandeputt från vänster till Ianello, men Pigliacelli kommer ut med hög knytnäve och föregår den.21:41

• 48'

Mål! Catanzaro-Palermo 1-1. Målet var Jacopo Segre, som nickade bollen efter en perfekt passning från Di Marianos inlägg från högerkanten.

Kolla in Jacopo Segres spelarprofil21:41

• 46'

början av andra halvlek. Första bollen spelad av Catanzaro21:36

• Första halvlek slutade med att hemmalaget ledde med 1-0. Resultatet är överraskande om vi betänker att i den första delen av matchen, som inte var full av målchanser, skapades de största chanserna av gästerna själva. En halvtimme senare gjorde Biaschi målet efter en rad returer i det sicilianska området, vilket bröt balansen i matchen.21:29

• 45'+3'

Visslan avslutar första halvlek. Catanzaro-Palermo 1-021:20

• 45'+2'

Di Francesco gick in från vänsterkanten och Soleri försökte nicka den, men ingen nådde bollen.21:19

• 45'+1'

Två minuters tilläggstid.21:18

• 44'

Kontring från Vandeputt, som når kanten av området och försöker ett skott som studsar och hamnar på hans hand.21:16

• 40'

Orörlighetsfasen av Byteta. Riskfyllda handlingar är sällsynta.21:15

• 35'

Vandeput missar en bra kontring och missar en passning till Emelo.21:08

• 29'

Mål! Catanzaro – Palermo 1-0. Tommaso Biaccis mål i slutet av ett rally efter en setumsboll av Setum och en rad klara skott.

Kolla in Tommaso Biascis spelarprofil21:03

• 25'

Ett inlägg från Setum och en nick från Ferroli från ett bra läge går utanför.20:57

• 22'

Från en hörna spelar Segre bollen till Soleri, som skickar den högt från några steg.20:54

• 14'

I hörnet finns en kontrast mellan Setum och Greaves, som ligger kvar på marken i smärta.20:47

Se även  Milanos marknad, kommer det defensiva målet att blekna? Nyheter från Tyskland
  • 14'

Han passerade Di Francesco Lund som skickade en stark lågboll från vänsterkanten, men Scogliamello riskerade självmål och satte bollen i hörnet.20:46

• 11'

Di Mariano missar helt krysset. Bollen är direkt på botten.20:43

• 10'

Hörnspark från Bombetti och Brighenti försöker ett kraftfullt skott som slutar väldigt högt.20:43

• 10'

Spelet stoppades tillfälligt på grund av att rökbomber kastades från Catanzaro Curve.20:42

• 7'

Soleri, som springer djupt, flyger mot motståndarens område, men bara framför målvakten, vilket gör att Folignatis slutsats kan blockeras med fötterna.20:40

• 5'

Tempot är ganska lågt under dessa första minuter. Lag studerar varandra. Värdarna är lite mer aggressiva.20:37