Borussia Dortmund – Atletico Madrid 4-2: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du tittade på livesändningen av matchen mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid, så ses vi i de kommande Champions League-evenemangen.23:07

• 90'+5'

Slutsignal: Borussia Dortmund – Athletic Madrid 4-2. De gulsvarta kvalificerar sig till Champions League-semifinalerna.22:55

• 90'+3'

De sista minuterna av Borussia Dortmunds ledning.22:53

• 90'

Fyra minuters stopptid rapporterades.22:50

• 90'

Tredje bytet för Borussia Dortmund-spelaren. Julian Brandt är ute och Marco Reus är inne.22:50

• 87'

Vilken show för Oblak! Sabitzer samlar ihop den lösa bollen genom att sparka en kontraboll med vänsterfoten. Hermoso blockerar skottet som blir farligare för Oblak, som ändå lyckas rensa bort det för en hörna.22:47

• 86'

Andra bytet för Borussia Dortmund. Jadon Sancho går och Salih Ozcan kommer in.22:46

• 84'

Fjärde bytet för Atletico Madrid. Rodrigo De Paul kallades till bänken, minuter efter att Saul Niguez spelat.22:44

• 81'

Oblak räddar Volkrug! Schlotterbeek gör en vertikal passning till den gulsvarta anfallaren, som undviker Atleticos försvarare, för bollen framåt med huvudet och sparkar en-mot-en med Oblak kraftfullt. Den slovenske målvakten reagerar och lyckas rensa bort bollen.22:42

• 80'

Borussia Dortmund vinner meter efter en fas av förvärv av Atletico. Nu försöker de gulsvarta förvalta övertaget.22:41

• 77'

Ett fruktansvärt utbyte mellan de två Atletico Madrid-lagen, som har 13 minuter på sig att hitta ett mål som skulle sätta det fram-och-tillbaka bandet tillbaka på lika villkor.22:38

• 74'

Mål! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 4-2! Marcel Sabitzers nät! Österrikaren plockar upp en lös boll på kanten av straffområdet, flyttar den till vänster och sparkar över den och når nedre hörnet vid bortre stolpen. Borussia leder igen i första sträckan.22:35

• 71'

Mål! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 3-2! Niklas Volkrug Network! Brandt slår en nick till Sabitzer, som för första målet till den närmaste stolpen, där Volkrug anar Jimenez och vänder sin nick underbart till bortre stolpen. Allt är hopkopplat igen på Signal Iduna Park.22:32

• 69'

Frispark från Brandt, som försöker överraska Oblak med ett oväntat skott. Colchoneros målvakt är pigg och blockerar med knytnävarna.22:30

• 67'

Sancho springer från högersidan och passerar ett inlägg till bortre stolpen och når Bayno-Gittens, som nickar bollen men skickar den högt.22:27

• 66'

Första bytet för Borussia Dortmund. Karim David Adeyemis match tar slut och han ersätts av Jimmy Benoy Gittens.22:26

• 64'

Mål! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 2-2! Angel Correas mål! Kontinuerlig rörelse från Colchoneros-spelarna, då Riquelme tog emot bollen från nummer 10 och sköt inifrån straffområdet, men Coppell blockerade skottet. Correa kommer igen genom returen, med Hummels som först blockerar skottet och sedan slingrar det mot mål och sparkar under ribban. Atletico Madrid ligger före i dubbelmatchen.22:26

• 63'

Alltid väldigt hög intensitet på planen. Båda lagen springer mycket.22:24

• 60'

Protester från Borussia-spelare över ett regelbrott mot Sabitzer på grund av kontakt med De Paul. Vincek lugnar ner saker och ting.22:21

Se även  Liao: Jag trodde inte att jag kunde ta mig till Milano. Jag vill spela i Premier League, vinna Champions League och Ballon d'Or första sidan
  • 57'

Vilken möjlighet för Korea! Koke rör sig vertikalt för nummer 10, som flyr till Schlotterbeck och ensam framför Koppel öppnar insidan för mycket, sparkar centimeter bred.22:18

• 55'

Ett ihärdigt drag från Borussia Dortmund, som tvingar Atletico att försvara i sitt eget område.22:17

• 52'

Matsen försöker ändra spelet till Adeyemis fördel, men han missar inkastet och det hamnar på botten.22:12

• 49'

Mål! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 2-1. Självmål av Mats Hummels! En hörnspark går ut till bortre stolpen för Griezmann, med en nick från Hermoso och den tyske försvararen avvisar den utan framgång, vilket lämnar Copil utanför. De är alla bundna i den dubbla utmaningen.22:10

• 47'

Simeone arrangerade om sitt lag genom att utöka Llorente till högerkanten istället för Molina, med De Paul som höger mittfältare och Barrios som vänstermittfältare. Riquelme är placerad några meter bort, medan Correa samarbetar i attack med Griezmann.22:07

• 46'

Låt oss starta igen! Början av den andra halvan av matchen mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid.22:06

• 46'

Tredje bytet för Atletico Madrid. Cesar Azpilicueta lämnar plats för Rodrigo Riquelme.22:05

• 46'

Andra bytet för Atletico Madrid. Alvaro Morata går och Angel Correa kommer in.22:05

• 46'

Första bytet för Atletico Madrid. Nahuel Molina är ute och Pablo Barrios är inne.22:04

• Utmärkt teknik i spelet av Borussia, som attackerade från start, stängde Atletico Madrid på egen planhalva och satte dem i svårigheter i de tre attackerande mittfältarnas rörelser, alltid redo att byta positioner. Terzic får dock uppmärksamma Ryerson, som fick varning under första halvlek. Något måste dock nödvändigtvis förändras, Simeone, eftersom Colchoneros har kämpat mycket med de gula och svarta anfallsspelen och bara lyckats starta om vid några få tillfällen. Det är inte osannolikt att den gulkortade Azpilicueta lämnar planen, vilket kan lämna planen till den mer anfallande Riquelme.22:00

• Fem minuter räckte för att Borussia Dortmund skulle kullkasta resultatet av den första omgången och ta ledningen i dubbelmatchen mot Atletico Madrid. De två lagen blev snabbt farliga i den tredje minuten när Sabitzer avlossade ett säkert skott som blockerades av Azpilicueta. Colchoneros slog tillbaka två minuter senare, när Morata förlorade en utmaning mot Coppell och slog in en imponerande straffspark. Efter en stark inledning blev matchen taktisk tills i den 34:e minuten gick Hummels iväg från Brandt som skickade ett inlägg med vänsterfoten inifrån området och gjorde 1-0. Ytterligare fem minuter senare vände ytterligare en diagonalboll, denna gång från Mattsen, det sammanlagda resultatet, vilket gav Dortmund ledningen i dubbeln.21:55

• 45'+3'

Slut på första halvlek: Borussia Dortmund – Athletic Madrid 2-0. Gialloneri leder med ett mål i dubbelmatchen som kvalificerar till semifinal.21:50

• 45'+1'

Mario Hermoso varning för smäll på Adeyemi. Han fick en varning och kommer att missa den första delen av semifinalen.21:48

Se även  Noel är fortfarande i ledningen efter första omgången, och norrmännen jagar honom i Bansko. Sala och Wenazer räddades
  • 45'

Två minuters förlängning är tillåten.21:48

• 43'

Julian Ryerson är dömd för att ha hindrat Azpilicueta.21:46

• 42'

Spelet återupptas nu efter en paus på några minuter på grund av slaget från Coppell, som Azpilicueta av misstag träffade i huvudet.21:44

• 39'

Mål! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 2-0. Mål av Ian Maatsen! Sancho slår en nick för Sabitzer, som laddar av för Mattsen. Holländaren kontrollerar ett kryss och skjuter in det och hittar en underbar hörna vid bortre stolpen. Gialloneri leder med ett mål i den totala sammanställningen.21:43

• 38'

Han kan ta emot av Matsen, avancera 25 meter och försöka göra mål. Oblak block i två etapper.21:40

• 37'

Ett svårt ögonblick för Atletico Madrid, som ännu inte har kunnat svara efter Brandts mål. Dortmunds offensiva press fortsätter.21:39

• 34'

Mål! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 1-0. Julian Brandt nätverk! En underbar vertikal passning utifrån från Hummels till nummer 19, som är placerad inne i området, kontrollerar sin bröstkorg, flyttar bollen till vänster och skickar den till krysset. Oblak rör bollen, men kan inte undvika målet som binder matchen helt jämnt.21:38

• 33'

Ett underbart första anfall från Dortmund, avslutade av Sabitzer med ett tvärskott mot bortre stolpen, som blockerades av Hermoso.21:35

• 30'

Cesar Azpilicueta varnade för en sen utmaning med Adeyemi.21:32

• 27'

Sabitzer tar emot av Brandt på kanten av området, tar kontroll och skjuter mot bortre stolpen, men missar målet.21:30

• 24'

De Paul gör en vertikal passning till Molina, som skär bakom Maatsen, men fångas i offsideläge.21:26

• 21'

En ny lång fas av bollinnehav för de gulsvarta, som kämpar för att hitta utrymme med korta fraser.21:24

• 18'

Ryerson passerar ett kryss till mitten, som blockeras först av Hermoso och sedan av Witsel, och slutar i Adeyemis område, som skjuter en retur. Central slutsats, lätt för Oblak.21:20

• 16'

Brandt försöker! Nummer 19 tar en kort hörna och byter ut den med Sancho, som returnerar bollen till honom. Brandt går in i straffområdet och försöker överraska Oblak vid stolpen, men den slovenske målvakten blockerar honom.21:19

• 15'

Adeyemi arbetar som flykting för Brandt, som letar efter Fullkrugs omvända urladdning. Koke avbryter och avvisar för en hörna.21:17

• 12'

Borussia Dortmunds defensiva rörelse. Atletico Madrid väntar på egen planhalva.21:15

• 9'

Högt tempo i början av matchen.21:12

• 6'

Molina tar emot baslinjen och laddar av bollen till De Paul, som sparkar det första målet. Dåligt resultat, blockerad i två löpningar av Coppell.21:09

• 5'

Vad gjorde Morata för fel! En perfekt kontring för Atletico Madrid, där den spanska anfallaren flyr från Sabitzer, kommer öga mot öga med Copil, försöker slå honom med en nick, förlänger skottet för långt, som hamnar i ryggen.21:08

Se även  Juventus transfermarknad, Fabian Ruiz förslag: Förslaget
  • 3'

Fantastisk räddning av Azpilicueta! Adeyemi springer ner på vänsterkanten och korsar lågt in i mitten för Sabitzer, som tar kontroll och avlossar ett eftertryckligt skott från nära håll. Den tidigare Chelsea-backen sträcker sig och glider för att blockera skottet och rädda målet.21:09

• Startande! Starten på matchen mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid. Första bollen i matchen spelas av de gulsvarta lagen.21:03

• Nästan allt är klart på Signal Iduna Park. Några minuter senare inleder den slovenske domaren Slavko Vincic matchen.20:58

• Simeone kommer att spela utan Lemar, Vitolo och Depay, förutom den avstängde Samuel Leno. För att kompensera för det senare valde Simeone att introducera ytterligare en försvarare, Hermoso, som höjer Azpilicueta på mittfältslinjen. Anfallsduon, Griezmann och Morata, påverkades inte.20:58

• Tre tunga frånvaro för Terzic, som får ge upp Ben Sabaini, Malen och Haller. Dortmunds tränare bekräftar spridningen av försvarslinjen i första sträckan och förlitar sig på Sabitzer och Chan på mittfältet. Brandt tar Nmechas plats på det offensiva mittfältet, med Reus och Payno-Gittens kvar på bänken.20:55

• Officiell formation – Atletico Madrid ställer upp på planen i en 3-5-2 formation: Oblak; Witsel, Jimenez, Hermoso; Molina, Llorente, Koke, De Paul, Azpilicueta; Morata, Griezmann. Tillgänglig: Moldavien, Gomez, Gabriel, Saul, Correa, Savic, Riquelme, Vermeeren, Reineldo, Barrios, Nino.20:53

• Officiella formationer – Borussia Dortmund ställer upp på planen i en 4-2-3-1 formation: Kupil; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Matsen; Sabitzer, Kan; Adeyemi, Brandt, Sancho; Volkrug. Tillgängliga: Mayer, Lotka, Ozkan, Nmecha, Reus, Duranville, Wolff, Mokoko, Sule, Watjen, Benno-Gittens.20:54

• Atletico Madrids prestation är dock utmärkt, med tre raka vinster, inklusive den första etappen och matchen mot Girona i den sista omgången av La Liga, vilket flyttar Colchoneros närmare tredjeplatsen som Michels sida innehar. Diego Pablo Simeones lag, som vann gruppen med Lazio, Feyenoord och Celtic och slog ut Inter på straffar i åttondelsfinalen, har bara vunnit en gång på bortaplan i Madrid i Champions League, istället för att besegras på San Siro av Inter, i den första. Första omgången.23:08

• På Dortmunds Signal Iduna Park började vi igen med en 2-1-seger för Atletico Madrid, som de hade vunnit sex dagar tidigare på Civitas Metropolitano. Värdarna, Borussia, ska försöka störta resultatet och kvalificera sig till semifinal. Edin Terzics lag, som kvalificerade sig på första plats i gruppen med Paris Saint-Germain, Milan och Newcastle och kunde slå ut PSV Eindhoven i åttondelsfinalen, är färskt efter segern över Borussia Mönchengladbach i tyska ligan, samtidigt som man gjorde det. inte förlora hemma. I Champions League, efter att ha uppnått två segrar och två oavgjorda hittills.20:47

• God kväll och välkommen till livesändningen av matchen mellan Borussia Dortmund och Atletico Madrid, den andra delen av kvartsfinalerna i Champions League.20:40