”Big Brother Vibe”, en turbulens mellan Daniele och Oriana


Den före detta Tronista litar inte på den vackra venezuelanen och säger att han vill leva lätt på förhållandet”I dessa dagar är jag mild för att jag känner det, det är så här jag vill uppleva mina bekantskaper, jag kan inte glömma den speciella relation som du hade med Antonino Spinalbes …”, förklarar Danielle Dal Moro. Svaret låter inte vänta på sig. Den venezuelanska skönheten förnekar inte intresset och tillägger: ”Allt du säger är sant, men jag brydde mig alltid om dig annorlunda, jag såg att du var annorlunda än andra.”

Men den före detta tronistan är inte glömsk, och minns att han förutom frisören konstaterar att modellen ”även närmade sig andra hyresgäster”, inklusive Luca Onestini. Även i det här fallet förnekar inte Oriana och tillägger: ”Vi har bara vänskap, han är min bästa vän.” Daniele och Oriana fortsätter att diskutera sin turbulenta relation: ”Nu vill jag prova vår relation med absolut lätthet”, avslutar Dal Moro.

”Jag vill ha all uppmärksamhet på mig själv”, säger den vackra venezuelanen som döljer sin blyghet under täcket. ”Jag är en possessiv person även i vänskap,” fortsätter Marzoli och förklarar öppet sina känslor för influencern. För hennes del är Daniele nöjd, älskar tanken på att få all denna uppmärksamhet och att få sin partner att visa sin svartsjuka på honom.

Se även  Sonia Broganelli, år efter den smärtsamma sanningen: "Här är min mamma vad ...Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *