Aurora Baruto och Mora har officiellt separerat.

Efter det långa budskapet i berättelserna bestämde de sig båda för att gå live på Instagram för att kommentera avslutningen av sin berättelse. Aurora Baruto använde goda ord till ex-flickvännen som indikerade att hon fortfarande älskar henne:

Jag önskar honom det bästa. Det var mitt livs kärlek. Jag uppmanar er att inte attackera någon av dem. Jag hoppas att han omger sig med människor som uppskattar honom för den han är, inte för den han är. Jag är säker på att vi kommer att ha det bättre. jag älskar honom fortfarande Ändå men ibland räcker inte kärleken.

Mora gjorde också detsamma genom att specificera att det inte fanns några horn utan att de helt enkelt inte längre var kompatibla (Världshälsoorganisationen Leta efter livesändningar):

Aurora är en underbar person. Hon är den perfekta tjejen för mig, jag älskar henne, men på sistone har vi inte kommit överens. Vi pratade för några dagar sedan för att bestämma vad vi skulle göra. Den senaste perioden var vi inte överens om förhållandet Det är inte så att de gjorde slut för att någon gjorde horn. Jag säger inte det imorgon… Jag kan inte föreställa mig framtiden.

De uppmanar dock båda sina fans att inte heller förolämpa varandra eftersom de båda lider av det som hände även om de visar det på ett annat sätt.

[FOTO: Instagram]

Se även  Supermånens gyllene effekter fortsätter och 3 mark kommer att översvämmas...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.