Atletico Madrid – Borussia Dortmund 2-1: Slutresultat och höjdpunkter

• Det är det från Metropolitano, tack för att du såg Atletico Madrid vs Borussia Dortmund livestream med oss. Adjö och vi ses nästa gång i Champions League! 23:03

• 90'+6'

spelet över! Atletico Madrid – Borussia Dortmund 2-1. De Paul, Leno och Haller gjorde mål.22:56

• 90'+5'

Dortmund kryss! Brandt leder detta inlägg! Vilken möjlighet! 23:09

• 90'+5'

Borussia börjar snabbt igen och fortsätter anfallet!22:55

• 90'+4'

Atleticos kontring, Riquelme utnyttjar inte den numeriska fördelen och skjuter svagt i famnen på Coppell.22:54

• 90'+1'

Axel Witsels match tog också slut, och Stefan Savic tog plats.22:50

• 90'+1'

Samuel Dias Leno kommer också att sakna Rodrigo Riquelme Reich.22:50

• 90'

Fem minuters förlängning. 22:50

• 90'

Fori nahuel star mill av saul niguez esclabes.22:49

• 87'

Bynoe-Gittens igen med blixt på vänster vinge. Molina går in och slår ytterligare en hörna. 22:48

• 87'

Pino-gettins! Klassen 2004 började mycket bra: banan avböjdes av Azpilicueta, som träffade ribban!22:48

• 86'

Ännu ett misstag från Borussia Dortmund! Hummels ger bollen till Correa, som sparkar bollen dåligt, vilket gör räddningen lättare för Colby.22:45

• 84'

Emre Can lämnar också planen till förmån för Salih Ozcan.22:43

• 84'

Skrivet av Marcel Sabitzer av Marco Reus.22:43

• 81'

Mål! Atletico Madrid – Borussia Dortmund! Ett mål från Haller, som snurrar och skjuter med högerfoten till närmaste stolpen! Terzics lag täpper till luckan.22:42

• 80'

För Atletico finns Rodrigo Javier de Paul, följt av Angel Martin Correa Martinez.22:41

• 80'

Borussia Dortmund fortsätter att ta risker! Ännu ett kaos i försvaret där motståndarens nät släppte in mycket. 22:40

• 75'

Amonito José María Jimenez de Vargas.22:37

• 75'

Sportmöjlighet! Coppell gjorde en fantastisk räddning från Samuel Leno, som sköt ett kraftfullt skott!22:37

• 73'

Brandts kraftfulla skott direkt från frisparken: bollen gick precis över ribban.22:33

• 73'

Karim David Adeyemi spelas av Jimmy Jermaine Benoy-Gittens.22:31

• 72'

Jimenez fångade Haller. Frispark från kanten av straffområdet för Borussia Dortmund.22:31

• 70'

Hummels blockerar ett skott från inbytte Barrios.22:30

• 67'

Svårt insteg från Schlotterbeek på Llorente. Guida släpper in en frispark men rensar inte kortet.22:26

• 64'

Första byte för Atletico, med Alvaro Borja Morata in och Martin Pablo Barrios Rivas lämnar.22:23

Se även  Direktsändning av Roma-tränarens tal

• 60'

Förändring i attack: Niklas Volkrugs inträde och Sebastien Romains inträde och Teddy Hallers inträde.22:19

• 59'

En svag boll från Sabitzer till sina lagkamrater, Oblak kommer ut vid rätt tillfälle. 22:18

• 58'

Emre Can är på marken, och Atletico fortsätter att jobba tills det når motståndarens mål. 22:18

• 56'

Dortmund-spelare kräver en straff för att de inte spelade mot Volkrug. Allt är bra enligt manualen. 22:16

• 55'

Dortmund chans! Fullkrug som ligger i området kunde serva Brandt från marken. Bollen avvisades, hörnspark.22:15

• 53'

Amonito Ian Ethan Matsen.22:12

• 52'

Molinas slutsats tillbakavisas av Koppel, men han backar inte. Sedan tar försvaret över svepet. 22:12

• 51'

Prova Volkrug-skämtet, lätt för Oblak.22:11

• 49'

Dortmund igen! Sancho rusar ner till vänster, fintar innan han skickar över Sabitzer, som försöker avsluta spelet. En sned stig som fortfarande slutar i Oblaks händer.22:08

• 46'

Dortmund återvände till planen mer aggressivt och attackerade genast nykomlingen Brandt! Koke tvingades skicka en hörna.22:06

• 46'

Terzic gjorde det första bytet, med Felix Kalu Nmeica som kom in och Julian Brandt kom av.22:05

• 45'

Låt oss starta igen! Starten på andra halvlek av matchen Atletico Madrid och Borussia Dortmund!22:05

• För att återta resultatet måste Terzic bryta matchrytmen och undvika högtrycket från Atletico som skickade det gulsvarta försvaret till bollen. Wolff kan komma in för att hjälpa till i den defensiva avdelningen, medan Brandt och Reus erfarenhet också finns på mittfältet. 21:58

• Atletico Madrid var väldigt aggressiva i första halvlek och visade sin aggressivitet från matchens första minuter. Borussia Dortmund stötte på svårigheter direkt, eftersom de släppte in två mål på grund av två defensiva misstag, det första mot De Paul, sedan mot Leno. Till sist blev det några försök från tyskarna, speciellt med Sancho och ett skott från Mattsen, men Oblak var inte beredd på dem.21:54

• 45'+1'

Slutet på första halvlek! Atletico Madrid – Borussia Dortmund 2-0. Mål från De Paul och Samuel Leno avgjorde resultatet.21:50

• 45'

Sancho dribblar och hans skott vid den närmaste stolpen träffar nätet från utsidan. 21:59

• 45'

En minuts stopptid.21:50

• 44'

Oblak igen som omedelbart går ut före Adeyemi.21:47

Se även  Toren, Horvath: "Nöjd med första målet. Rollen? I Ungern som anfallare vill Juric ha mig till vänster"
  • 42'

Oblak parad! Borussia Dortmund var modig och avlossade ett skott utanför straffområdet från Mattsen.21:47

• 38'

Borussia Dortmund protesterar och kräver en handboll för Griezmann. Låt domen passera.21:41

• 35'

Dortmund svarar på att Adeyemi återhämtade bollen efter ett misstag av De Paul! En skev poäng hamnar strax över ribban.21:40

• 33'

Borussia Dortmund tappade bollen direkt efter avspark och riskerade att släppa in det tredje målet. Tyskarna är i svårigheter.21:36

• 32'

Hjälp Antoine Griezmann.21:36

• 32'

Mål! Atletico Madrid – Borussia Dortmund 2-0. Dubbel Samuel Leno! Ytterligare ett misstag från Dortmunds försvar: Schlotterbeck och Hummels hade inte för avsikt att ge utrymme till Griezmann. Fransmannen serverar Leno som gör 2-0.21:36

• 30'

Borussia Dortmunds första skott! Från en hörna slutar Nmechas nick högt. 21:34

• 30'

Dortmunds första blixt: en dribbling från Sancho som lyckades komma över. Bollen kastas sedan in i ett hörn.21:33

• 29'

Utmärkt exit från Hummels som förväntade sig att Griezmann redan var på väg mot mål. 21:32

• 28'

Matchens tredje gula kort för Marcos Llorente Moreno. Protester från spanjoren, vilket kostade honom ett gult kort.21:31

• 27'

Samuel Dias Lino har blivit bokad. Han fick en varning och kommer att missa andra sträckan.21:30

• 26'

Borussia verkade ha svårt att komma ur motståndarnas höga tryck: Schlotterbeck missade ett skott som slutade i ett inkast. 21:29

• 24'

Passerar och korsar från Samuel Leno in i området, denna gång sveper Maatsen. 21:27

• 24'

Emre Can har blivit bokad på grund av att De Pauls överklagande avbröts. 21:26

• 20'

Jimenez passar till Morata som försöker nicka: bollen hamnar högt. 21:23

• 19'

Atletico igen, Molina går över till Morata: Hummels skickar hörna.21:23

• 17'

Ännu ett defensivt kaos i Dortmund! En mycket svag rensning från Mattsen som ger bollen till sina motståndare: Griezmanns höga skott.21:20

• 15'

Borussia Dortmund försöker svara när de avancerar till motståndarhalvan.21:18

• 12'

Leno overheadspark: Enkel mittboll för Coble. 21:15

• 10'

Samuel Leno introducerar Llorente i mitten: Skottet blockerat. 21:13

• 8'

Kopecks! En dykning räddad av Borussia Dortmunds målvakt, som blockerade Witsels skott! 21:11

• 5'

Det tyska försvaret är fortfarande i riskzonen på grund av påtryckningar från Atletico.21:09

Se även  Juventus och Arrivabene gömmer sig för Pogba: "Det var inte föremålet för matchen"

• 4'

Mål! Atletico Madrid – Borussia Dortmund 1-0 De Paul-målet! Tyskarnas misstag! Coppell skickar en kort, knotrig boll till Mattsen, och den argentinske mittfältaren kommer ut för att bryta dödläget.

Ta en titt på Rodrigo De Pauls spelarprofil21:09

• 3'

Omedelbart sportigt! Från Sabitzers missade boll inleder Atletico Madrid kontringen med Griezmann-Morata-axeln. Adeyemi stoppade sedan spanjoren, som skickade in en hörna.21:06

• 3'

Adeyemi går in i mitten från kanten och Sabitzer har svårt att fånga bollen.21:05

• 2'

Atletico Madrid pressade högt direkt.21:03

• 1'

Nu går vi! Starten på matchen Atletico Madrid och Borussia Dortmund. Domaren Marco Guida blåser i sin visselpipa.21:02

• Hos Borussia börjar Brandt från bänken: på det anfallande mittfältet kommer Sancho, Adeyemi och Nmecha att operera bakom Volkrug. För övrigt är det inga förändringar i Terzics typiska formation. 20:39

• Simeones anfallsduo baserad på Morata och Griezmann har bekräftats. Leno och Molina kommer att sköta vingarna, vilket är det vanliga mittfältet som drivs av De Paul, Koke och Llorente. Azpilicueta återvänder till försvaret från första minuten. 20:34

• Den officiella formationen av Borussia Dortmund (4-2-3-1): Koppel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeek, Matsen – Sabitzer, Can – Sancho, Nmecha, Adeyemi – Volkrug. alla. Terzic.20:39

• Officiell laguppställning för Atletico Madrid (3-5-2): Oblak – Jimenez, Witsel, Azpilicueta – Molina, Llorente, Koke, De Paul, Leno – Morata, Griezmann. Alla är Simeone.20:24

• Borussia Dortmund stoltserar också med ett utmärkt europeiskt lopp hittills: Terzics tyskar har kvalificerat sig till gruppen först, eliminerat Milan och Newcastle och tvingat Paris Saint-Germain till andra plats. Efter 5 raka segrar stannade Dortmund hemma mot Stuttgart i den senaste matchen i tyska ligan. 20:23

• Fantastisk stämning på Metropolitano för den första delen av kvartsfinalen mellan Atletico och Borussia Dortmund. Spanjorerna har visat hur mycket de har drivit värmen på hemmaplan in i den europeiska konkurrensen: alla Atleticos hemmasegrar i Champions League. Det Simeone-ledda laget är också starkt efter segern över Villarreal i senaste matchen, vilket lyfte dem till fjärde plats i La Liga.20:27