Atalanta – Hellas Verona 2-2, Rapportkort: Scamaka brinner. Lazovic är en ledare

Slutresultat: Atalanta – Verona 2-2

Rapportkort redigerade av Matteo Trevisi

Atlanta

Carneski 6 – Han riskerar två snabba svep, det ena med händerna och det andra med fötterna. Sedan svarar han genast på Suslovs slutsats utifrån. Osäker på Sentonzis vassa kryss som leder till det andra målet.

Toloy 6.5 -Alltid aktiv i trycket från gudinnan. Skamakas öppningsmål kom från ett av hans skott in på motståndarens mittfält. Från 63' Kolasinac 6 – Återställer ordningen i Atalantas försvar.

gemcity 5 – Verona dyker sällan upp i sitt eget område men med anledning av det första målet gör de sig skyldiga till att lämna för mycket utrymme på planen till Nusslin. Även i det andra målet brändes han bakifrån av nummer 17.

är 6 – Först mot laget som lanserade honom i den italienska ligan. Han vann singelduellen först mot Bonazzoli, sedan med Swederskelle.

Holm 5.5 – Första halvlek med lite problem, i andra halvlek penetrerar Verona hela tiden från denna sida. Sedan 81 Hateboer SV

Ederson 6.5 – Han är glupsk på att kasta sig ut i rymden. I den 19:e minuten tog han den centrala motorvägen som Verona lämnat oskyddad och gjorde inget misstag framför Montepu. I andra halvlek minskade Atalanta rejält, och med det.

Basalik 6 – Han är nu utplacerad i rollen som central mittfältare, och bidrar med kvalitet och kvantitet i båda faserna.

Rogeri 6.5 – Det går inte att stoppa på den här sidan. Överfull när man accelererar på Centonze.

Handlare 6.5 – Den vanliga tekniken ställs till samhällets tjänst. Hans nick ledde till Skamakas mål. Till skillnad från de senaste versionerna är den dåligt polerad.

Se även  I kyrkan Lotito, Totti, Mancini och många andra tidigare kamrater

De quetelaer 5.5 – Han rör sig mycket mellan raderna, men han gör många misstag. Som hände vid tillfället som ledde till starten på Hellas seger. Från 63' Miranchuk – Han vitaliserade Aldeas anfall och hade två bra lägen där Montipo blockerade hans väg

Bedrägeri 7.5 -Det magiska ögonblicket fortsätter. Efter sin ställning på Anfield öppnade han målskyttet med ett högerskott som penetrerade Montipos händer. Och sedan, inte nöjd, gav han assisten för Ederson. Från 63' Lockman 5.5 – Hans acceleration punkterar inte Hellas försvar.

Gian Piero Gasperini 5.5 – Efter hans prestation på Anfield presenterade hans lag en utmärkt första halvlek. Nedgången i andra halvlek som gjorde att Verona kunde återuppta matchen är oförklarlig.

Hellas Verona

Monteport 6.5 – Han kan inte göra något åt ​​målen, i första halvlek höll han sitt lag flytande vid minst två tillfällen. I andra halvlek sänker Miranchuk slutaren två gånger.

Centonzi 5.5 – I den defensiva fasen fråntas han Ruggeris ständiga acceleration. I andra halvlek utökade han sin räckvidd och satte in för Nusslins kvittering. Från 90' Chachua SV.

Davidovich 5 – Med anledning av det andra målet är dess placering mer än föremål för översyn. Det lämnar en lucka som Ederson glider in i och tackar.

Magnani 5 – Som fallet är med sin kollega gjorde han ett fullständigt misstag i det andra målet. Lämna till en början några centimeter mer än nödvändigt för skamakan.

Cabal 5.5 – Fortfarande väldigt omogen i vissa lägen men han lyckades begränsa Holm så gott han kunde. Han utmanar också Karneski med ett skott från sargen.

Se även  Livesändning Italien och Bulgarien 3-1, vänskapsmatch med volleyboll: Azzurri ger Cavalese en comeback

Folorunsho 6 – Han förbättrar sig i andra halvlek och ger en fantastisk prestation på mittfältet. Från 90' Coppola S.V.

Silva 5.5 – Han försöker diktera geometriska former mitt i fältet, men det är inte alltid exakt.

Suslov 5.5 – Han får sitt mellanmål stulet mitt framför ögonen och påbörjar handlingen som leder till motståndarens mål. Han blir inte avskräckt efter ett misstag och växer allt eftersom minuterna går. Från 77' Vinagre SV.

Nocelin 7.5 – Han har mest bollinnehav bland sitt lag. Två gånger försökte han med sin acceleration skrämma Al-Dias försvar i första halvlek. I andra halvlek skickade han assisten för första gången till Lazovic, sedan förutspådde Karnenecki och gjorde kvitteringen.

Lazovic 6.5 – En väldigt svår första del av loppet. Sedan, i den 59:e minuten, tar han emot en boll på kanten och med en kirurgisk touch väcker han sitt lag till liv igen. Från 77' Mitrovic SV.

Bonazzoli 5.5 – Motståndarens försvar låter honom inte andas. Det finns väldigt få spelbara bollar och vid det enda tillgängliga tillfället är han bakklackad. Från 58' Swiderski 5.5 – Även för honom, som för de före honom, är möjligheterna få.

Marco Baroni 7 – En av de sämsta första halvlekarna han spelat den här säsongen. När han återvänder från omklädningsrummet byter hans lag sida och återupptar ett spel som kan markera en vändpunkt i deras strävan efter inlösen.