Atalanta – Fiorentina 4-1 Live Italian Cup: Gasperini i finalen

Bergamo – Otrolig match. Atalanta slår Fiorentina med 4-1 (1-0 vinst i första omgången) och åker till den italienska cupfinalen där det ställs mot Juventus. Kopmeinerz öppnade målskyttet i den åttonde minuten, och Martinez Quarta kvitterade i den 68:e minuten (med Viola redan nere på tio man på grund av Milinkovics röda kort). Scamaka gjorde sedan 2-1 och förlängningen verkade ett steg bort. I den 94:e minuten gör Lookman det avgörande målet (efter godkännande från VAR). Pasalic stänger den i sista sekund. Så tog italienarna farväl av cupen.

Atalanta – Fiorentina: nyheter, statistik och matchresultattavla

23:37

De Roons ord om Juventus

”Vi är väldigt glada, att gå till finalen igen är svårt, speciellt efter nederlaget i Florens. Vi hade turen att göra målet direkt och det gav oss självförtroende, efter det var det en lite slarvig match halvlek kom vi tillbaka starkt igen och det var mycket utrymme.” Det är synd att släppa in ett mål från en dödboll, men att komma tillbaka till finalen är en stor känsla av tillfredsställelse. Final med Juventus? ”Vi kan slå vilket lag som helst, men det kommer inte att bli lätt.”. De Roon tog därmed till Mediaset efter matchen.

23:18

Fiorentina talar italienska

”Den största bitterheten Att bli utvisad… med tio män är svårt? Vi ändrade allt, och vi fick inte rött kort på ett år. Till slut försvarade vi oss på ett organiserat sätt och gav upp våra rättigheter. Vi lyckades göra mål, men med tio man var det väldigt svårt för Atalanta. Fram till 3-1-målet var vi bra. ”Vi kom hit med idén att klara rundan.” tycka om italienska Till Mediaset efter matchen.

23:15

Farha Sakamaka: Det här är hans ord

”Det var en fantastisk match från vår sida. Vi pressade på till slutet för att ta hem det. Mitt mål? Jag är glad eftersom jag hjälpte laget, och det är tack vare mina lagkamrater när jag gör mål. Att spela med Atalanta är trevligt. sista? Det finns inga favoriter, vi kommer att spela det. Landslag ? ”När vi måste tänka på landslaget kommer vi att göra det, nu är det inte läge för det.” tycka om att fuska Till Mediaset i matchen efter Cuppa Italia.

Se även  Mancinis mål, Pioli måste återhämta sig på Stadio Olimpico

23:06

Italienska cupens sista datum

Italienska cupfinalen 2024 mellan Atalanta och Juventus Den hålls den 15 maj klockan 21 på Olympiastadion i Rom.

22:58

90'+9' – Matchen slutar med att Atalanta besegrar Fiorentina med 4-1

Matchen slutade med att Atalanta vann med 4-1. Gasperinis lag når finalen i den italienska cupen.

22:58

90'+8' – Atalanta tappar pokern

En fantastisk final, Atalanta gjorde också 4-1. Pasalic gjorde mål på kontringen, som slog Terracciano och startade festen.

22:55

90'+6' – Bra mål för Atalanta

VAR ger godkännande för Atalantas mål, position Lookman det är bra. Därmed upphävdes den assisterande domarens beslut, vilket gav Nerazzurri ledningen med 3-1. Joyce Stadium exploderar.

22:54

90'+5' – Atalanta gör ett mål, men det är offside

Snabbstart med Scamaka som skickar Lookman: vänsterfotsskott och mål men domaren förkastar det. Offside.

22:48

bild 89 – De Ketelayer gör ett fantastiskt misstag

Atalanta snabb omstart med De Ketelaer, som flyttar bollen till vänster och skjuter hårt: högt skott.

22:47

88' – Lookman försöker, Terracciano är där

Sväng in i området vid Lookman, lågt och centralt skott. Barra Terracciano. Sista minuterna av en tuff match. Det finns ett spöke av förlängning.

22:35

75' – Skamaka gör 2-1

Atalanta tar ledningen igen och Scamaka gör mål. De Ketelaere sköt in bollen i straffområdet och en halvspark från den blå anfallaren. Dubbel utmaning igen oavgjort.

22:27

68' – Fiorentina-mål av Martinez Quarta

Biraghis frispark är en perfekt nick Martinez IV: Perfekt skott och träffa Karneski. Vi har nu 1-1. Fiorentina är för närvarande kvalificerad.

22:14

55' – Belotti åker ut som fyra

Italienaren, efter det röda kortet för Milinkovic, bättrar omedelbart: Belotti åker och Martinez Quarta åker.

22:12

53' – Rött kort till Milinkovic

Den serbiske försvararen skickar De Kittilairi mot målet: en klar målmöjlighet och ett direkt rött kort för Fiorentina-spelaren. Vilket lämnar tio.

22:08

49' – Ruggeri är nära att göra mål

Ett underbart inlägg från Zappacosta till Ruggeris nick, som skickade den till bortre stolpen och skickade över den. En spännande möjlighet för Atalanta.

22:04

46' – Början av andra halvlek mellan Atalanta och Fiorentina

Vi börjar igen med den första bollen i andra halvlek spelad av Atalanta. Det är inga förändringar mellan de två lagen.

Se även  Guardiola i Mazzonis tröja: "Han var en legend"

21:50

45'+4' – Slut på första halvlek

Slut på första halvlek, 1-0 för Atalanta. Kopmeiners mål var satt och Skamakas poäng underkändes 2-0. För tillfället är det oavgjort mot Fiorentina (1-0 i första omgången till förmån för Viola).

21:41

bild 41 – Atalanta är fortfarande farliga

Upplägg från Scamaka som går in i mitten för Ruggeri: Stanna och sköt väldigt högt, men vilken chans för Atalanta.

21:35

35' – Privido Fiorentina, Atalanta är nära att göra mål

Snabba upp det De Ketelaer Vem skjuter från kanten med vänsterfoten: han rör stolpen och träffar Terracciano. Matchen är i ett väldigt högt tempo.

21:27

29' – En spänd stämning på planen

Nico Gonzalez faller i området som berörs av Carnesecchis knä. Atalanta-spelare håller inte med och tar ut det mot argentinaren.

21:25

24' – Terracciano och en bra räddning av Kopmeinerz

En tvärpassning till holländaren som tränger in i straffområdet och skjuter en låg boll. Terracciano är där och fungerar bra. Kopmeinerz har varit Atalantas extraman hittills.

21:15

15' – Avvisat mål för Atalanta

La Penna al Var kollar allt igen. Kopmeinerz trampade tydligen på Beltran (som faktiskt låg kvar på marken) i början av evenemanget. Domaren underkänner målet. Atalanta – Fiorentina 1-0. Det som återstår är den underbara gesten från Skamaka, som gjorde ett underbart mål.

21:14

13' – Atalanta dubblar sin ledning med mål av Scamaka

En förkrossande start för Atalanta som redan leder med 2-0. Utanför området hamnar ett skott som inte går att ta i det övre hörnet.

21:09

8' – Atalantas mål med Koopmineers

En kaotisk halvlek från Viola-försvaret, där holländaren sköt vänsterfotat inifrån området och slog Terracciano. Atalanta – Fiorentina 1-0 och ställningen är återigen balanserad i finalen.

21:08

7' – Carnesici säger nej till Belotti

Vackert vertikalt drag från Fiorentina: bollen når Belotti på kanten, som vänder på vänster fot och skjuter kraftfullt. Carnesecchi är där och blockerar i sidled.

21:05

5' – Det första avsnittet för Fiorentina

Långt skott av Nico Gonzalez Carnesecchi räddar bollen utan större problem. Början av karaktären Fiorentina som just nu försöker spela spelet.

21:00

1' – Atalanta – Fiorentina, matchstart

Vi börjar på Joyce Stadium och Atalanta-Fiorentina börjar. Första bollen för det italienska landslaget.

Se även  Var du kan se det på TV, livesändningar och officiella profiler

20:44

Bradys ord

Fiorentinas sportchef pratade också med Mediaset, Daniele Brad: ”Det här är matcher som inte bör dömas. Det kommer att bli en kamp mot ett starkt och friskt lag. Vi ska försöka ge allt. Den italienska cupfinalen är ett viktigt mål, innan var det lite underskattat men det ger dig en stor möjlighet.” En underbar känsla.”

20:42

Perkasie texter

”Risken är att vi möter ett väldigt starkt lag. Vi måste försöka återhämta oss från första omgången. Får se vad som händer. Att veta att matchen förbereddes på bästa möjliga sätt på vår hemmaarena kommer definitivt att bli en stort deltagande från laget.” allmän.” tycka om Luca Percassi, Atalantas vd pratar med Mediaset innan matchstart.

20:24

Atalanta-Fiorentina, akta dig för personer i häkte

På Atalanta riskerar Ederson, Skamaka, De Roon, Miranchuk att missa finalen. För Fiorentina finns Bonaventura, Nezola, Kouame, Mandragora och Infantino alla i bokningsboken.

20:19

Atalanta – Fiorentina, Super Cup finns också

Atalanta och Fiorentina tävlar om att nå den italienska cupfinalen, men också om att ta sig till finalen Super Cup Som kommer att hållas i Saudiarabien 2025. Med det nya formatet (som sågs redan i januari) kvalar de två finalisterna i National Cup, vinnaren av Scudetto och andraplatsen i turneringen.

20:09

Den officiella laguppställningen för matchen mellan Atalanta och Fiorentina

Atlanta (3-4-1-2) – Carnecici; Gemseti, Hein, Kolasinac; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Copminers. De Kitlari, Scamaka. Tränare Gritti (Gasperini är inte valbar).

Fiorentina (4-3-3) – Terracciano Dudu, Milinkovic, Ranieri, Biraghi; Bonaventura, Mandragora; Gonzalez, Beltran, Kwame; Belotti. Alla är italienare.

19:43

Atalanta-Fiorentina, där du kan se den på TV

Matchen mellan Atalanta och Fiorentina, som börjar klockan 21.00, kommer att synas på Canale 5 och sändas på Mediaset Infinity. Här är alla detaljer.

19:30

Atalanta – Fiorentina, final tillgänglig

Atalanta – Fiorentina, andra terminen. Den som passerar möter Juventus i finalen. Vi började igen med en oavgjord 1-0 i den första matchen som Mandragora gjorde (ett fantastiskt mål från långt håll). Avspark är planerad till 21.00.